Σπάρτη: Αποχώρησε φανερά εκνευρισμένος ο πρέσβης του Ισραήλ από εκδήλωση 

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Ενώ όλα κυλούσαν ομαλά στο Γεωπολιτικό Συμπόσιο του Δήμου Σπάρτης, με τους ομιλητές να προβάλλουν τις θέσεις τους στο κοινό που παρακολουθούσε, ξαφνικά, προς το τέλος περίπου της εκδήλωσης, ο πρέσβης του Ισραήλ Yossi Amrani, ο οποίος ήταν μεταξύ των ομιλητών, φανερά εκνευρισμένος αποχώρησε από την αίθουσα.

Λίγο πριν αποχωρήσει, και ενώ περίμενε να ακούσει το όνομά του ώστε να σηκωθεί στο βήμα, η Γεωργία Ζαχαράκη η οποία έχει καταλάβει τον εκνευρισμό του, σηκώνει το χέρι της για να ζητήσει το λόγο εκ μέρους του κ. Amrani, και εκείνος της το κατέβασε με απότομο τρόπο, εμφανώς ενοχλημένος. (λεπτό 2:17:38).

Στη συνέχεια αφού βλέπει ότι δεν τον καλούν, (λεπτό 2:17:56) σηκώνεται και όπως φεύγει διακρίνεται να κάνει χαρακτηριστικό νόημα με το ρολόι.

Αμέσως, ο Δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας, προσπάθησε να τον μεταπείσει λέγοντάς του να γυρίσει για να πάρει τον λόγο. Όμως, αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Η αποχώρηση του κ. Amrani, έγινε γιατί πιθανόν ο ίδιος θεώρησε ότι δεν του δόθηκε ο χρόνος που του αναλογούσε για να ξεκινήσει την ομιλία του, ή επειδή μπορεί να είχε και κάποιο σημαντικό ραντεβού στη συνέχεια.

https://www.pronews.gr/kosmos/diethnis-politiki/850563_sparti-apohorise-fanera-ekneyrismenos-o-presvis-toy-israil-apo
spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα