Σοκ στις ΗΠΑ από την αποκάλυψη του Μ.Ζούκερμπεργκ για την συνωμοσία του FBI κατά των Ρεπουμπλικανών και του Ν.Τραμπ το 2016

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Μυθεύματα τα περί «ρωσικής εμπλοκής» στις εκλογές του 2016 – Το Facebook κατέβαζε τους λογαριασμούς όσων υποστήριζαν την αλήθεια!

Ο διευθύνων σύμβουλος του Facebook, Mark Zuckerberg αποκάλυψε ότι το FBI είχε στήσει την υποτιθέμενη «ρωσική εμπλοκή» στις εκλογές του 2016 που ανέδειξαν τον Ν.Τραμπ στην εξουσία, προκειμένου να καλυφθούν τα όσα αποκαλύφθηκαν στον φορητό υπολογιστή του Χάντερ Μπάιντεν, υιού του νυν Προέδρου Τζο Μπάιντεν, που είχαν δημοσιευτεί στη New York Post.

Αλλά και να κτυπηθεί σε δεύτερη φάση ο Ν.Τραμπ που εν τέλει κέρδισε τις εκλογές του 2016!

«Βασικά, το υπόβαθρο εδώ είναι ότι το FBI ήρθε σε εμάς πριν τις εκλογές του 2016 και μας είπαν, “Γεια, για να ξέρετε, θα έπρεπε να είστε σε εγρήγορση… Μας ενημέρωσαν ότι υπήρχε ένα ενδεχόμενο να υπάρξει ρωσική προπαγάνδα στις εκλογές Έτσι απλά να είστε σε εγρήγορση”», αποκάλυψε ο Zuckerberg στον δημοσιογράφο Joe Rogan.

Το Facebook λογόκρινε τα πάντα που είχαν σχέση και ότι είχε σχέση με τον Χάντερ Μπάιντεν, αλλά και με όσους υποστήριζαν τους Ρεπουμπλικανούς, γιατί μας έλεγαν ότι «Ήταν άνθρωποι των Ρώσων»!

Ο Zuckerberg εξέφρασε τη λύπη του για την επιχείρηση λογοκρισίας μιας υπόθεσης που αποδείχθηκε ότι ήταν πέρα για πέρα αληθινή.

“Ναι, ναι. Κάναμε λάθος. Δυστυχώς αυτή η ιστορία βρωμάει”, είπε, προτού όμως υπερασπιστεί την πλατφόρμα που επέτρεψε στους χρήστες να κοινοποιούν την ιστορία της NY Post, σε αντίθεση με το Twitter.

Εν τω μεταξύ, αρκετοί πληροφοριοδότες του FBI αποκάλυψαν στον Ρεπουμπλικανό γερουσιαστή Grassley ότι οι πράκτορες που ερευνούσαν τον Χάντερ Μπάιντεν «ξεκίνησαν μια μυστική επιχείρηση που χρησιμοποιήθηκε από μια ομάδα στα κεντρικά γραφεία του FBI ώστε να βαφτίσει τις τρομερές αποκαλύψεις για τον Χάντερ Μπάιντεν ως “παραπληροφόρηση” και προκάλεσε τη διακοπή της ερευνητικής δραστηριότητας», προσθέτοντας ότι το γραφείο του έλαβε σημαντικό αριθμό παρόμοιων καταγγελιών από εξαιρετικά αξιόπιστους καταγγέλλοντες».

Ο Grassley πρόσθεσε ότι «επαληθευμένες πληροφορίες για τον Χάντερ Μπάιντεν χαρακτηρίστηκαν ψευδώς ως παραπληροφόρηση», σύμφωνα με την Washington Examiner.

Επίσης το Facebook λογόκρινε και όλους όσους προσπαθούσαν να αναδείξουν την αλήθεια και κατέβαζε τους λογαρισμούς χιλιάδων χρηστών, αλλά και ΜΜΕ μεταξύ των οποίων και του pronews.gr που είχαν αναδείξει το θέμα του Χάντερ Μπάιντεν!

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/stelexi-tou-fbi-estisan-tin-istoria-tis-rosikis-emplokis-gia-na-kalypsoun-to-skandalo-mpainten/

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,400ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα