Σλαβομακεδονική πλατφόρμα εναντίον της Ελλάδας…

23/7/19 | 0 | 0 | 262 εμφανίσεις

«Σταματήστε την ‘εθνοκτονία’ των Μακεδόνων», είναι το συμπέρασμα της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε πριν από δύο ημέρες στο Παρίσι, από την Ένωση  (Σλαβο) μακεδονικών Ενώσεων της Διασποράς.

Για τη συμφωνία με την Ελλάδα λένε ότι είναι αντι-μακεδονική, αντι-συνταγματική, παράνομη και καταπιεστική.

Οι λεγόμενες ‘Μακεδονικές Ενώσεις’ με ακτιβιστές από την Αυστραλία, την Ευρώπη και την Αμερική, υιοθέτησαν πλατφόρμα για  κοινή δράση κατά των πολιτικών που έχουν συμφωνηθεί με τη Συνθήκη των Πρεσπών, έπειτα από το άκυρο δημοψήφισμα που έκανε το διεφθαρμένο και καταπιεστικό κράτος του καθεστώτος Ζόραν Ζάεφ και του Αλί Αχμέτι, πως σημειώνουν.

Η πλατφόρμα μεταξύ των άλλων, λέει ότι η συμφωνία με την Ελλάδα,  είναι αντι-μακεδονική, νομιμοποιεί την ελληνική εθνικιστική και ρεβιζιονιστική τακτική με τη λογική ότι δεν υπάρχουν αυτόχθονες Μακεδόνες  ως έθνος και ταυτότητα, αλλά η σύγχρονη Μακεδονία είναι αρχαία ελληνική επικράτεια και ότι στη Μακεδονία του Αιγαίου, ζούσαν πάντα «Έλληνες Μακεδόνες» [τα εισαγωγικά στο πρωτότυπο] και ποτέ αυτόχθονες Μακεδόνες ως έθνος και ότι η μακεδονική ταυτότητα είναι μια τεχνητή δημιουργία του δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου και περιορίζεται μόνο στο έδαφος της Δημοκρατίας της Μακεδονίας και ως εκ τούτου δεν υπάρχουν αυτόχθονες Μακεδόνες σε περιοχές της βουλγαρικής Μακεδονίας και της Αλβανίας, αναφέρεται στην ανακοίνωση που υπογράφεται από τον εκπρόσωπο αυτής της εκστρατείας Ιγκόρ Α. Αλεξαντρόφ.

mkd.mk

https://www.echedoros-a.gr

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    27/9/20 | (5 σχόλια)
    του Παντελή Σαββίδη Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Μάικ Πομπέο θα βρίσκεται από το Σάββατο το βράδυ στην Ελλάδα. Το γεγονός προκαλεί εντύπωση γιατί δεν διαφαίνεται κάποιος, ιδιαιτέρως, σοβαρός λόγος ο κ. Πομπέο να βρεθεί για άλλη μια φορά στην ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας