Σκόπια: Οι Αλβανοί θα ανακοινώσουν «μεγάλη έκπληξη»

3/6/21 | 0 | 0 | 144 εμφανίσεις

Ιούνιος 3, 2021. Ελλάδα.

Ο Αλί Αχμέτι, αρχηγός του πιο μεγάλου αλβανικού κόμματος στη Βόρεια Μακεδονία, της Δημοκρατικής Ένωσης για Ενσωμάτωση- DUI,  που είναι μέλος του κυβερνώντος συνασπισμού, ανακοίνωσε μια μεγάλη έκπληξη για το Σάββατο (5 Ιουνίου).

Τα μέσα ενημέρωσης της Βόρειας Μακεδονίας εικάζουν ότι θα μπορούσε να είναι η από κοινού υποστήριξη με τον Ζόραν Ζάεφ, υποψήφιο για δήμαρχο της πόλης των Σκοπίων.

Παρεμπιπτόντως, το DUI σηματοδοτεί την επέτειο της ίδρυσης του κόμματος το Σάββατο.

Ο Αχμέτι λέει ότι το Σάββατο θα παρουσιάσει μια πλατφόρμα που θα προκαλέσει μεγάλες συζητήσεις, όπως προεκλογικά συζητήθηκε η πρότασή του, «για τον πρώτο Αλβανό πρωθυπουργό», ανέφερε η προσκείμενη στο σοσιαλδημοκρατικό κόμμα  ιστοσελίδα Plusinfo.

Η ανακοίνωση έγινε στο Λίπκοβο, από όπου ξεκίνησε η διαδικασία επιλογής υποψηφίων δημάρχων και δημοτικών συμβούλων στις τοπικές εκλογές που θα διεξαχθούν στη Βόρεια Μακεδονία το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου.

The Hellenic Information Team

 © Βαλκανικό Περισκόπιο

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    21/6/21 | (0 σχόλια)
    Της Άννας Κωνσταντινίδου* Οι περιφερειακές εκλογές που διενεργήθηκαν χθες στη Γαλλία απογοήτευσαν τα δύο πιο δημοφιλή "στρατόπεδα", του Γάλλου Προέδρου, Εμμανουέλ Μακρόν και της Μαρί Λεπέν. Η αποχή άγγιξε το 66,5%, αποδίδοντας οι Γάλλοι δημοσιογράφοι και αναλυτές το αποτέλεσμα ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο