Σκόπια: «Θα επιστρέψουμε τον Γκρούεφσκι να εκτίσει την ποινή του»

24/12/20 | 0 | 0 | 216 εμφανίσεις

Ο υπουργός Εσωτερικών της Βόρειας Μακεδονίας, Όλιβερ Σπασόφσκι σε δήλωσή του στην τοπική TV24 δήλωσε ότι ένας από τους στόχους του είναι η επιστροφή του πρώην πρωθυπουργού Νίκολα Γκρούεφσκι στη χώρα, προκειμένου να εκτίσει την ποινή του.

Αναφέρθηκε με πολύ θετικά σχόλια στην απόδοση των δυνάμεων που ηγείται στην καταπολέμηση του εγκλήματος στη Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας και σε ερώτηση για τη διαφυγή στη εξωτερικό του πρώην πρωθυπουργού Νίκολα Γκρούεφσκι δήλωσε πολύ κοφτά «θα επιστρέψει και θα εκτίσει την ποινή του στη φυλακή».

Ο πρώην πρωθυπουργός Γκρούεφσκι, όπως είναι γνωστό, κατέφυγε στην Ουγγαρία όπου έλαβε πολιτικό άσυλο λόγω διώξεων και πολιτικών αποφάσεων στη Βόρεια Μακεδονία, μετά την ανάληψη της εξουσίας από το Σοσιαλδημοκρατικό κόμμα, του οποίου  αντιπρόεδρος είναι ο Σπασόφσκι.

 

Denesen.mk

https://www.echedoros-a.gr

 

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    26/1/21 | (4 σχόλια)
    του Παντελή Σαββίδη Μετανεωτερική είναι η εποχή της απόλυτης σχετικοποίησης. Δεν υπάρχει καμιά αλήθεια, μόνο αφηγήματα, τα οποία όποιος θέλει αποδέχεται. Ακόμη και τα έθνη είναι κατασκευές που δημιουργήθηκαν για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες μιας εποχής. Μέσα στον κυκεώνα των ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας