Σκηνές ντροπής για τις πατάτες και τα κρεμμύδια του Ερντογάν

21/4/21 | 0 | 0 | 146 εμφανίσεις

Οι σκηνές κατεγράφησαν το Σάββατο 17 Απριλίου στο Εϊμπίγιε της νοτιοανατολικής επαρχίας της Ούρφα, αποκαλύπτοντας παράλληλα και το μέγεθος της πενίας από το οποίο υποφέρουν τμήματα της χώρας.

Πλήθη συνέρρευσαν γύρω από τα φορτηγά που μοίραζαν πατάτες μέσα σε σακιά, αγνοώντας παντελώς τα μέτρα κατά του κορωνοϊού.

Οι διανομές είναι αποτέλεσμα της απόφασης του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης να αγοράσει χιλιάδες τόνους από πατάτες και κρεμμύδια -κατόπιν σχετικής εντολής Ερντογάν-  από καλλιεργητές που δεν μπορούσαν να πουλήσουν την παραγωγή τους και να τις διανείμουν σε όσους έχουν ανάγκη.

Stampede occurs during free potato distribution in southeastern Turkey

Χρήστες των social media αλλά και αντιπολιτευόμενοι βουλευτές, επιτέθηκαν με σφοδρότητα στο κόμμα του Ερντογάν και τον ίδιο προσωπικά για τις εικόνες εξευτελισμού αλλά και τη φτωχοποίηση της χώρας, μετά τη δημοσιοποίηση των βίντεο.

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    Δυσαρεστήθηκε ο Πρετεντέρης για την 70η θέση στην οποία κατρακύλησε η Ελλάδα στoν διεθνή κατάλογο των «Ρεπόρτερ χωρίς Σύνορα» για την ελευθερία των ΜΜΕ. «Κανείς δεν ξέρει ποια είναι..τα κριτήρια της αξιολόγησης, ούτε ποιος τα επέλεξε και τα ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο