Σκηνές ντροπής για τις πατάτες και τα κρεμμύδια του Ερντογάν

21/4/21 | 0 | 0 | 225 εμφανίσεις

Οι σκηνές κατεγράφησαν το Σάββατο 17 Απριλίου στο Εϊμπίγιε της νοτιοανατολικής επαρχίας της Ούρφα, αποκαλύπτοντας παράλληλα και το μέγεθος της πενίας από το οποίο υποφέρουν τμήματα της χώρας.

Πλήθη συνέρρευσαν γύρω από τα φορτηγά που μοίραζαν πατάτες μέσα σε σακιά, αγνοώντας παντελώς τα μέτρα κατά του κορωνοϊού.

Οι διανομές είναι αποτέλεσμα της απόφασης του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης να αγοράσει χιλιάδες τόνους από πατάτες και κρεμμύδια -κατόπιν σχετικής εντολής Ερντογάν-  από καλλιεργητές που δεν μπορούσαν να πουλήσουν την παραγωγή τους και να τις διανείμουν σε όσους έχουν ανάγκη.

Stampede occurs during free potato distribution in southeastern Turkey

Χρήστες των social media αλλά και αντιπολιτευόμενοι βουλευτές, επιτέθηκαν με σφοδρότητα στο κόμμα του Ερντογάν και τον ίδιο προσωπικά για τις εικόνες εξευτελισμού αλλά και τη φτωχοποίηση της χώρας, μετά τη δημοσιοποίηση των βίντεο.

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    29/7/21 | (2 σχόλια)
    Με δύο κινήσεις που έκανε η Τουρκία το τελευταίο διάστημα αποδόμησε την Αθήνα. -Η μια ήταν το τουρκολιβυκό μνημόνιο. Παράνομο, ξεπαράνομο, παράγει αποτελέσματα. -Η άλλη ήταν το "άνοιγμα" της Αμμοχώστου. Και οι δύο κινήσεις ήταν, απολύτως, προβλέψιμες. Ερωτήματα: -Αδιαφόρησε η Αθήνα; -Δεν μπόρεσε να ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο