Σε βουλγαρικά χέρια τέσσερα φιλέτα στη Χαλκιδική

13/1/17 | 0 | 0 | 626 εμφανίσεις

 sithonia
  • Τα αγροτεμάχια βρίσκονται κοντά στη βραβευμένη με γαλάζια σημαία ακτή του Νέου Μαρμαρά και παραπλεύρως της επαρχιακής οδού Νικήτης-Σάρτης, στη Σιθωνία (φωτ.: Wikipedia)
Στα χέρια της βουλγαρικής εταιρίας «Ultrastroy Eood», έναντι 3.100.700 ευρώ, θα περάσουν τέσσερα αγροτεμάχια στη Χαλκιδική, τα οποία βγήκαν στο… σφυρί από το Ταμείο Ιδιωτικοποιήσεων (ΤΑΙΠΕΔ). Πρόκειται για μια κατασκευαστική εταιρεία, η οποία αναδείχτηκε πλειοδότης κατά την διαγωνιστική διαδικασία από το ΤΑΙΠΕΔ.
Η πλειοδότρια εταιρεία, με έδρα τη Σόφια, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ δραστηριοποιείται στον κλάδο των κατασκευών, με κύριο αντικείμενο την έρευνα, τον σχεδιασμό και την ανέγερση κτηρίων οικιστικού και διοικητικού χαρακτήρα. Στο χαρτοφυλάκιό της περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, έργα για την βουλγαρική κυβέρνηση, αλλά και για την Τοπική Αυτοδιοίκηση στη γείτονα.
Από τη συναλλαγή αυτή και την πώληση άλλων τριών ακινήτων μέσω ηλεκτρονικής δημοπρασίας, το ΤΑΙΠΕΔ θα συγκεντρώσει συνολικά 5.047.700 ευρώ.
Ειδικότερα, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ ανέδειξε την Τετάρτη πλειοδότες για τα εξής πωλούμενα ακίνητα, που είχαν ενταχθεί σε διαγωνιστική διαδικασία με δικαίωμα αντιπροσφορών μέσω του ιστότοπου www.e-publicrealestate.gr (e-Auction):
  • Για τέσσερα αγροτεμάχια στο Νέο Μαρμαρά Σιθωνίας Ν. Χαλκιδικής, πλειοδότρια είναι η βουλγαρική εταιρεία «Ultrastroy Eood» με προσφορά ύψους 3.100.700 ευρώ.
  • Για οικόπεδο με διατηρητέα κτίρια στο κέντρο της Καλαμάτας, επί της οδού Αριστομένους 11-13, πλειοδότρια είναι η εταιρεία με την επωνυμία «Σάββας Γεωργιόπουλος & ΣΙΑ ΟΕ», με προσφορά ύψους 1.050.000 ευρώ.
  • Για παρακείμενο στην Αττική Οδό οικόπεδο στο Χαλάνδρι (ΧΕΥ 9), πλειοδότησε ο δήμος Χαλανδρίου με προσφορά ύψους 640.000 ευρώ.
  • Για ιδανικό μερίδιο 66,6% εξ αδιαιρέτου επί 3ώροφου διατηρητέου κτηρίου επί των οδών Περικλέους 33 και Κτενά 14 στο κέντρο της Αθήνας πλειοδότησε η εταιρεία «Σαλφώ & Συνεργάτες ΑΕ», με προσφορά ύψους 257.000 ευρώ.
Παράλληλα, για τη μακροχρόνια μίσθωση παρακείμενου στην Αττική Οδό οικοπέδου στο Χαλάνδρι (ΧΕΥ 8), πλειοδότησε ο δήμος Χαλανδρίου, προσφέροντας 28.530,34 ευρώ ετησίως.

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    27/7/21 | (4 σχόλια)
    Η Τουρκία δεν έχει δώσει έμφαση, μόνο, στους εξοπλισμούς. Έχει εστιάσει και στην διπλωματία, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων, στον χρηματισμό, στη δημιουργία λόμπυ αλλά και στον επηρεασμό της κοινής γνώμης. Στο τελευταίο θα ήθελα να σταθώ, συγκρίνοντάς την με την Ελλάδα. Υπάρχουν ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο