Σάλος στη Φινλανδία: Καυστικά σχόλια για την πρωθυπουργό Σάνα Μάριν μετά τη διαρροή βίντεο από «άγριο πάρτι»

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Στιγμιότυπο από το βίντεο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
18/08/2022  11:33
Ομοβροντία αρνητικών σχολίων δέχθηκε η πρωθυπουργός της Φινλανδίας Σάνα Μάριν μετά τη διαρροή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενός βίντεο που τη δείχνει να παρτάρει με φίλους της.

H 36χρονη Μάριν, που έχει αποκτήσει φήμη με τις cool εμφανίσεις της στον ελεύθερο χρόνο της, διακρίνεται στο viral βίντεο, που αναρτήθηκε για πρώτη φορά στο Instagram Stories, να πίνει και να χορεύει με μια ομάδα φίλων της και να τραγουδάει τραγούδια του Φινλανδού ράπερ Petri Nygrd και της τραγουδίστριας της ποπ Antti Tuisku.

 

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης τη Μάριν πλαισιώνουν στο βίντεο η καλλιτέχνις και η αδελφή της Άννα, η φωτογράφος και influencer Γιανίτα Αούτιο, η παρουσιάστρια Τίνι Βίλκστρομ, η τρομπετίστα Ιλόνα Ιλικόρπι, η παρουσιάστρια του ραδιοφώνου Καρολίνα Τουόμινεν, η στυλίστρια Βέσα Σίλβερ και η βουλευτής Ιλμάρι Nούρμινεν του Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος της Φινλανδής πρωθυπουργού.
Αν και κάποιοι χρήστες θεώρησαν “cool” την εμφάνιση της Μαρίν, πολλοί άλλοι την χαρακτήρισαν «ασυμβίβαστη» με την εικόνα μιας γυναίκας που έγινε το 2019 η νεότερη πρωθυπουργός στον κόσμο. Μάλιστα ο παρουσιαστής αθλητικής εκπομπής Αλέξι Βαλαβουόρι τη χαρακτήρισε ως την πιο ανίκανη πρωθυπουργό που είχε ποτέ η χώρα.

 

«Αυτή είναι η πρωθυπουργός της Φινλανδίας, Σάνα Μάριν. Κάποιοι λένε ότι είναι cool… ίσως μεταξύ άλλων εφήβων. Αλλά υπεύθυνη ηγέτης μιας χώρας σε κρίση; Είναι μακράν η πιο ανίκανη πρωθυπουργός που είχαμε ποτέ. Δεν ξέρει τίποτα. Πάρε το δερμάτινο μπουφάν σου και παραιτήσου. Ευχαριστώ», έγραψε.

 

Ο χρήστης Πέτρι Κουίτινεν σχολίασε : «Αυτό το βίντεο παρουσιάζει την πρωθυπουργό της Φινλανδίας Μάριν Σάνα (η μελαχρινή με το λευκό παντελόνι και το μαύρο τοπ) σε ιδιωτικό πάρτι. Η Φινλανδία υποφέρει από υψηλές τιμές ρεκόρ ηλεκτρικής ενέργειας, έλλειψη υγειονομικής περίθαλψης και επαγγελματιών φροντίδας ηλικιωμένων και να πώς περνά τον χρόνο της η ηγέτιδα μας!».

 

«Η έγκυρη πρωθυπουργός μας χορεύει, την τελευταία μέρα, τα κορίτσια θέλουν να διασκεδάσουν, δεν ψήνουν κουάκερ. Εθνικό χρέος: 134.300.130.518,10 ευρώ», ήταν το καυστικό σχόλιο της Πία Πόλβιαντερ.

Δεν έλειψαν, πάντως, και κάποια εγκωμιστικά σχόλια για τη Σάνα Μαρίν, όπως εκείνο του Γιούλιους Ουότιλα:

 

«Η @MarinSanna γίνεται σύμβολο της προόδου και μου αρέσει. Αν ζητούσαμε πάντα την άδεια από αυτούς τους συντηρητικούς, δεν θα υπήρχαν γυναίκες πρωθυπουργοί. Με περηφάνια παρουσιάζω αυτό το βίντεο στους φίλους και τους συναδέλφους μου. Ο κόσμος και οι αποδεκτές αξίες αλλάζουν».

Δεν είναι, βέβαια, η πρώτη φορά που η Σάνα Μαρίν δέχεται αρνητική κριτική. Τον Οκτώβριο του 2020 μια φωτογραφία της είχε προκαλέσει επίσης αντιδράσεις στο Διαδίκτυο, με ορισμένους να την τρολάρουν επειδή πόζαρε στο φακό του περιοδικού μόδας Trendi φορώντας ένα σκούρο μπλέιζερ με βαθύ ντεκολτέ και χωρίς μπλούζα από μέσα και άλλους να σπεύδουν να την υπερασπιστούν.

Όμως και άλλες φορές επικρίθηκε για τις συχνές επισκέψεις της σε κλαμπ και φεστιβάλ. Μάλιστα πέρυσι η Μαρίν αναγκάστηκε να ζητήσει συγνώμη επειδή έμεινε μέχρι αργά τη νύχτα σε ένα κλαμπ, αφού λίγες ώρες νωρίτερα είχε έρθει σε επαφή με κρούσμα κορωνοϊού – κάτι, όμως, που η ίδια δεν γνώριζε και το σχετικό ενημερωτικό μήνυμα – όπως υποστήριξε – είχε σταλεί στο υπηρεσιακό της τηλέφωνο, που δεν κουβαλούσε μαζί της κι όχι στο προσωπικό της κινητό.

iefimerida.gr

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα