Σάλος στη Βρετανία από το σεξιστικό πρωτοσέλιδο της Daily Mail με τα πόδια της Μέι και της Στέρτζον

28/3/17 | 0 | 0 | 430 εμφανίσεις

Σάλο έχει προκαλέσει στα βρετανικά μέσα, το πρωτοσέλιδο της Daily Mail, στο οποίο απεικονίζεται η πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι και η πρωθυπουργός της Σκωτίας Νίκολα Στέρτζον με την εφημερίδα να εστιάζει όχι στη συζήτηση μεταξύ τους που αφορούσε το Brexit αλλά στα… πόδια τους!

Κάτω από την φωτογραφία η εφημερίδα σχολιάζει «Forget about Brexit, who won Legs-it!» κάνοντας ένα από τα γνωστά της λογοπαίγνια «Ξεχάστε το Brexit, (το θέμα είναι) ποια κέρδισε το Legs-it!».

Όπως ήταν φυσικό, το λογοπαίγνιο αυτό άναψε φωτιές στα βρετανικά μέσα και στους Βρετανούς βουλευτές  κάνοντας λόγο για «σεξιστικό, βλακώδες και προσβλητικό» σχόλιο.

Από τους πρώτους που έσπευσε να σχολιάσει το πρωτοσέλιδο ήταν οι βουλευτές του Εργατικού κόμματος, Harriet Harman και Yvette Cooper, τη στιγμή που ο Tony Blair χαρακτήρισε την εφημερίδα ως «απόλυτο απόβρασμα», ενώ ο ο πρώην ηγέτης των Εργατικών Εd Miliband ανέφερε: «Η δεκαετία του 1950 τηλεφώνησε και ζήτησε το τίτλο της πίσω».

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    21/1/21 | (1 σχόλια)
    του Max Boot (*) Η πρόκληση - και η ευκαιρία - για τον Τζο Μπάιντεν είναι ότι διαδέχεται τον χειρότερο πρόεδρο στην ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών. Η θητεία του Ντόναλντ Τραμπ χαρακτηρίστηκε από κολοσσιαία ανικανότητα και αδιαφορία για το δημόσιο ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας