Σάλος με την σουλτάνα Εμινέ Ερντογάν: «Οι πολίτες να μειώσουν τις μερίδες στο φαγητό τους!», λέει από το ‘χρυσό’ παλάτι της – Σοβαρά προβλήματα επιβίωσης για τον τουρκικό λαό!

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Ενώ ο Ταγίπ Ερντογάν και όλο του το σόι διάγουν βίο… σουλτανικό, ο λαός πεινάει και αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα επιβίωσης, καθώς μόλις το πρωί της Παρασκευής ξύπνησαν και είχαν γίνει αυξήσεις 15% στο ρεύμα, 12% στο φυσικό αέριο, 15% στα γαλακτοκομικά και 8,5% στο υγραέριο!

Αυτή είναι η πραγματική κατάσταση που επικρατεί στην Τουρκία, αλλά η σουλτάνα Εμινέ Ερντογάν παριστάνει την Μαρία Αντουανέτα και καλεί τον κόσμο να… μειώσει τις μερίδες φαγητού! Απίστευτα προκλητική η σουλτανοσύζυγος στην ομιλία της σε εκδήλωση που διοργάνωσε το τουρκικό υπουργείο Γεωργίας με τίτλο «Προστατέψτε το τραπέζι σας».

Η Εμινέ δήλωση δημοσίως: «Ας φτιάξουμε μία λίστα πριν πάμε για ψώνια. Ας μειώσουμε τις μερίδες μας. Ας σταματήσουμε να μαζεύουμε τρόφιμα που ξέρουμε ότι θα χαλάσουν και ας παίρνουμε μόνο ό, τι χρειαζόμαστε»!

Φυσικά η Εμινέ κοροϊδεύει τον τουρκικό λαό, όταν η ίδια και η οικογένειά της ζουν στο χρυσό παλάτι που έφτιαξε ο ημιπαράφρον σύζυγός της.

https://europost.gr/salos-tin-soyltana-emine-erntogan-oi-polites-na-meiosoyn-tis/

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα