Σάλος με την σουλτάνα Εμινέ Ερντογάν: «Οι πολίτες να μειώσουν τις μερίδες στο φαγητό τους!», λέει από το ‘χρυσό’ παλάτι της – Σοβαρά προβλήματα επιβίωσης για τον τουρκικό λαό!

3/7/21 | 0 | 0 | 186 εμφανίσεις

Ενώ ο Ταγίπ Ερντογάν και όλο του το σόι διάγουν βίο… σουλτανικό, ο λαός πεινάει και αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα επιβίωσης, καθώς μόλις το πρωί της Παρασκευής ξύπνησαν και είχαν γίνει αυξήσεις 15% στο ρεύμα, 12% στο φυσικό αέριο, 15% στα γαλακτοκομικά και 8,5% στο υγραέριο!

Αυτή είναι η πραγματική κατάσταση που επικρατεί στην Τουρκία, αλλά η σουλτάνα Εμινέ Ερντογάν παριστάνει την Μαρία Αντουανέτα και καλεί τον κόσμο να… μειώσει τις μερίδες φαγητού! Απίστευτα προκλητική η σουλτανοσύζυγος στην ομιλία της σε εκδήλωση που διοργάνωσε το τουρκικό υπουργείο Γεωργίας με τίτλο «Προστατέψτε το τραπέζι σας».

Η Εμινέ δήλωση δημοσίως: «Ας φτιάξουμε μία λίστα πριν πάμε για ψώνια. Ας μειώσουμε τις μερίδες μας. Ας σταματήσουμε να μαζεύουμε τρόφιμα που ξέρουμε ότι θα χαλάσουν και ας παίρνουμε μόνο ό, τι χρειαζόμαστε»!

Φυσικά η Εμινέ κοροϊδεύει τον τουρκικό λαό, όταν η ίδια και η οικογένειά της ζουν στο χρυσό παλάτι που έφτιαξε ο ημιπαράφρον σύζυγός της.

https://europost.gr/salos-tin-soyltana-emine-erntogan-oi-polites-na-meiosoyn-tis/

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    23/7/21 | (0 σχόλια)
    Οι Αττίλες, με τον προχθεσινό, είναι τέσσερις. 1ος 20 Ιουλίου 1974 2ος 14 Αυγούστου 1974 3ος 14 Νοεμβρίου 1983 (Ανακήρυξη ψευδοκράτους) 4ος 20 Ιουλίου 2021 Η Τουρκία προχωρά και εμείς μετράμε. Συνήθης τακτική από τότε που, ουσιαστικά, παραδοθήκαμε. Το καθεστώς της Αμμοχώστου είναι διαφορετικό ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο