Π. Καμμένος κατά Αποστολάκη για τους αντιρρησίες συνείδησης

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Την αντίθεση του σχετικά με τις νέες ρυθμίσεις του Ευάγγελου Αποστολάκη που αφορούν στους αντιρρησίες συνείδησης εξέφρασε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, σε δηλώσεις του μετά τη συνάντησή του με το προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.Ο.Μ.Ε.Ν.Σ) ξεκαθαρίζοντας ότι θα στηρίξει το αρχικό νομοσχέδιο, το οποίο, όπως τόνισε πρότεινε ως υπουργός.

«Οποιεσδήποτε παρεμβάσεις προσπάθειας κομματικοποίησης θα με βρουν απόλυτα αντίθετο. Προτρέπω όλους, να προχωρήσουν σε ένα ενωτικό σχηματισμό, κάτω από έναν φορέα, με μόνο στόχο την επίλυση των προβλημάτων των στρατιωτικών. Διατύπωσα την πλήρη αντίθεσή μου για τις νέες ρυθμίσεις σχετικά με τους αντιρρησίες συνείδησης και δήλωσα ότι στη Βουλή θα στηρίξω τις ευεργετικές ρυθμίσεις που είχε το αρχικό νομοσχέδιο, το οποίο πρότεινα ως υπουργός», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Καμμένος ανέφερε: «Ενημερώθηκα για την πορεία επίλυσης των προβλημάτων, που ξεκινήσαμε από κοινού, από την πρώτη στιγμή, στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας» και «ξεκαθάρισα ότι δεν χρειάζονται νομικές πρωτοβουλίες, που θα αλλοιώσουν τη θετική πορεία από το νομοσχέδιο που ψηφίστηκε το 2016».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Φωτογραφία intime news

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Δυστυχως κ. Καμμενε σας ”αφυπηρετησαν” απο την κυβερνηση και περασατε και απο το ταμειο απ’που πηρατε και την αποζημιωση σας και τωρα ”δεν μετρατε”.
    Το Εθνος σας ”ευγνωμονει” για την 4ετη στηριξη του εθνοσωτηριου εργου της κυβερνησεως της δευτερης φορας Αριστερας και ιδιως για την Συμφωνια των Πρεσπων.
    Θα μεινετε ισοβιως με το παραπονο του Ματροζου προς τον ναυαρχο Καναρη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,800ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα