Π.Καμμένος για απειλές Ερντογάν: «Απαιτείται άμεση προσφυγή στο συμβούλιο ασφαλείας του ΟΗΕ, σε ΝΑΤΟ , ΕΕ, και ΟΑΣΕ»

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

«Απειλεί να πλήξει πρωτεύουσα συμμαχικής χώρας»

Την δική του απάντηση στις νέες, προκλητικές δηλώσεις του Ταγίπ Ερντογάν ο οποίος, χθες, υποστήριξε πως οι Τούρκοι θα «χτυπήσουν» την Αθήνα με πύραυλο TAYFUN, αν η Έλληνες συνεχίσουν να εξοπλίζουν τα νησιά τους έδωσε ο Πάνος Καμμένος.

«Η απειλή για χρήση πυραύλου που θα πλήξει πρωτεύουσα συμμάχου από την Τουρκία απαιτεί άμεση προσφυγή στο συμβούλιο ασφαλείας του ΟΗΕ, στο ΝΑΤΟ , ΕΕ, ΟΑΣΕ, και στις κοινοβουλευτικές συνελεύσεις με υπογραφές όλων των Ελλήνων βουλευτών όλων των κομμάτων ΤΩΡΑ», έγραψε στο προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Μιλώντας στην Σαμσούντα σε εκδήλωση νέων του κόμματός του, ο Τούρκος  πρόεδρος ανέφερε ότι «η Ελλάδα φοβάται τους πυραύλους μας. Λένε πως ο πύραυλος TAYFUN θα χτυπήσει την Αθήνα. Θα το κάνει αν δεν κάθονται φρόνιμα».

Και, απαντώντας σε ερώτηση του δημοσιογράφου Ρατζίπ Σοϊλού, για το τι εννοεί με το τελευταίο, ο Ερντογάν διευκρίνισε πως η Ελλάδα πρέπει να σταματήσει να εξοπλίζει τα νησιά της με αμερικανικά όπλα.

Αναλυτικά, ο Τούρκος πρόεδρος είπε τα εξής:

«Στο παρελθόν, ήμασταν σε πολύ διαφορετική θέση. Όταν ανέλαβα τα καθήκοντά μου, μόνο το 20% της αμυντικής μας βιομηχανίας ήταν εγχώριο. Αλλά τώρα είναι το 80%, έχουμε φτάσει σε αυτή τη θέση. Τι θα κάναμε αν είχαμε F-16, αλλά όχι πυρομαχικά; Τώρα φτιάχνουμε τα δικά μας πυρομαχικά για το F-16. Τώρα αρχίσαμε να φτιάχνουμε τους πυραύλους μας, αυτή η παραγωγή τρομάζει τους Έλληνες.

Λέμε TAYFUN, η Ελλάδα τρομάζει και λέει “θα χτυπήσει την Αθήνα”. Φυσικά θα το κάνουμε, αν δεν κάθεστε φρόνιμα. Αν προσπαθείτε να αγοράσετε κάτι από την Αμερική για να το βάλετε στα νησιά, μια χώρα όπως η Τουρκία πρέπει να κάνει κάτι, δεν μπορεί να μαζεύει αχλάδια…».

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/p-kammenos-gia-apeiles-erntogan-apaiteitai-amesi-prosfygi-sto-symvoulio-asfaleias-tou-oie-se-nato-ee-kai-oase/

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,600ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα