Πώς το FBI απέκρυψε την ενοχή του Χάντερ Μπάιντεν για να χάσει ο Ν.Τραμπ τις εκλογές του 2020

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Θεόφραστος Ανδρεόπουλος 

Έκτοτε ο πλανήτης υπό την διακυβέρνηση του Τζο Μπάιντεν κινδυνεύει με οικονομική καταστροφή και πυρηνικό πόλεμο

Λέμε επίσημα καθώς το FBI παραδέχτηκε στο δικαστήριο ότι ο φορητός υπολογιστής του Χάντερ Μπάιντεν, είναι πραγματικός, δηλαδή του ανήκει όπως και το περιεχόμενό του.

Το FBI όμως είχε στην κατοχή του τον φορητό υπολογιστή του Χάντερ από τον Δεκέμβριο του 2019, δηλαδή πριν από τις εκλογές του Νοεμβρίου του 2020.

Μέχρι τις εκλογές του 2020, το Twitter και το Facebook λογοκρίνουν την ιστορία του φορητού υπολογιστή Μπάιντεν επειδή το FBI τους προειδοποίησε για μια πιθανή επιχείρηση hack-and-leak που στοχεύει τον Χάντερ Μπάιντεν!

Το FBI γνώριζε ότι ο φορητός υπολογιστής του Χάντερ ήταν πραγματικός όλο αυτό το χρονικό διάστημα.

Συνεπώς, εν γνώση της υπηρεσίας το αμερικανικό εκλογικό κοινό δεν ενημερώθηκε και δεν έγινε γνώστης σημαντικών πληροφοριών που πιθανότατα θα άλλαζαν την εκλογική του προτίμηση υπέρ του Ν.Τραμπ.

Με λίγα λόγια, εσκεμμένα χειραγωγήθηκαν οι Αμερικανοί για να εκλέξουν τον Τζο Μπάιντεν ως πρόεδρο και έκτοτε εξαιτίας της κακής της διακυβέρνησης του ο πλανήτης κινδυνεύει από μία τεράστια οικονομική καταστροφή (το λιγότερο) μέχρι και έναν πυρηνικό πόλεμο (το μέγιστο κακό).

Στο βίντεο που ακολουθεί διάρκειας περίπου 20 λεπτών ακούγονται δηλώσεις αξιωματούχων των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ, και των αμερικανικών μέσων ενημέρωσης που ισχυρίζονται ότι ο φορητός υπολογιστής του Χάντερ Μπάιντεν ήταν «ρωσική παραπληροφόρηση»!

Τον Οκτώβριο του 2022, ο MarcoPolo501c3 (πρόκειται για αμερικάνικο λογαριασμό στο X που διερευνά τα σκάνδαλα της κυβέρνησης Μπάιντεν)  δημοσίευσε μια έκθεση 640 σελίδων για το φορητό υπολογιστή Μπάιντεν που τεκμηριώνει σχολαστικά 459 εγκλήματα που αφορούν την οικογένεια Μπάιντεν και τους συνεργάτες της!

Η έκθεση αυτή έγινε βιβλίο και κυκλοφόρησε στην Amazon!

 

 

Η έκθεση παρέχει αποδεικτικά στοιχεία για παραβιάσεις του Νόμου περί Εγγραφής ξένων πρακτόρων (FARA), ξέπλυμα χρήματος και φορολογική απάτη που εντοπίστηκε στον φορητό υπολογιστή του Χάντερ.

Αποκαλύπτει επίσης τον τρόπο με τον οποίο οι ομοσπονδιακές υπηρεσίες επιβολής του νόμου, επηρεασμένες από πολιτικούς κύκλους προσκείμενος στους Δημοκρατικούς, προστατεύουν την οικογένεια Μπάιντεν από τη δίωξη, ενώ στοχεύουν τον πρωταρχικό αντίπαλο του προέδρου Μπάιντεν στις εκλογές, Ντόναλντ Τραμπ.

Στις ΗΠΑ εκατομμύρια πολιτών έχουν εξαγριωθεί με την χειραγώγηση από την κυβέρνηση των Δημοκρατικών αλλά και από παρασκηνιακούς κύκλους, αμερικανικών υπηρεσιών αλλά και των ίδιων των δημοκρατικών θεσμών, για να προστατευτεί η οικογένεια Μπάιντεν αλλά και για να προαχθεί ως κάτι το εξαιρετικό.

Ταυτόχρονα για το ίδιο αδίκημα, δηλαδή της κατοχής κρατικών εγγράφων, ο Ν.Τραμπ, οδηγείται σε δίκη ενώ αντίθετα ο Τζο Μπάιντεν θεωρείται από τις δικαστικές αρχές ως «ξεχασιάρης» που κατά λάθος πήρε τα έγγραφα σπίτι του!

 

https://www.pronews.gr/kosmos/pos-to-fbi-apekrypse-tin-enoxi-tou-xanter-mpainten-gia-na-xasei-o-n-tramp-tis-ekloges-tou-2020/
spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
33,100ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα