Πώς μπήκαν στο Μαξίμου ο Γερμανός CEO με την «γίδα» στην πλάτη και ο Ελληνοκύπριος «κληρονόμος»

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Ποιος έκανε το …κονέ. Η σχέση του με τον Άκη Τσοχατζόπουλο. Δυο φορές τον πέταξε έξω από το γραφείο του ο Βενιζέλος.

Μεγαλοστέλεχος γερμανικής εταιρίας RHEINMETALL που πιάστηκε με την γίδα στην πλάτη για μίζες και δωροδοκίες σε αγοροπωλησία με την Ελλάδα και εξωδικαστικά επέστρεψε στο Γερμανικό Δημόσιο 45 εκατ. ενώ στο Ελληνικό Δημόσιο δεν επέστρεψε ούτε δεκάρα τσακιστή, όπως αποκάλυψε το IEidiseis, κατάφερε και τρύπωσε στο Μέγαρο Μαξίμου και συναντήθηκε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για νέα μπίζνα!

– Ποιος έκανε το κονέ;

Κύπριος δικηγόρος εκ Θεσσαλονίκης ορμώμενος. Πολύτεκνος με ισχυρές διασυνδέσεις στην εκκλησία της Κύπρου αλλά και στην Μέση Ανατολή.

Προσγειώθηκε επί Άκη Τσοχατζόπουλου στο υπουργείο Άμυνας και από την πρώτη στιγμή κινούνταν ως «αράχνη» που έπλεξε τον ιστό και παγίδευε τα …έντομα.

Λόγω του χαρακτήρος του γρήγορα έγινε αντιπαθής στο περιβάλλον του υπουργείου αλλά εκείνος απτόητος επέμενε στα Μεσανατολίτικα πρότζεκτ που κάθε φορά προωθούσε.

Τι και εάν τον απόπαιρναν Αρχηγοί και Επιτελείς, εκείνος επέμενε επι το έργο του, να υφαίνει τον ιστό… Ήταν από τις περιπτώσεις εκείνες που ενώ τον έφτυναν εκείνος αντιδρούσε ως να ψιχαλίζει!

Όταν ο Άκης μετακινήθηκε στο υπουργείο Ανάπτυξης του έδωσε Δημόσια Θέση αλλά έφταναν άσχημα πράγματα στα αφτιά του Σημίτη περί των επιδοτήσεων και τον ξήλωσε!

Έκτοτε προσκολλήθηκε στον γερμανικό άξονα που έχει κατεύθυνση την Μέση Ανατολή. Το 2010 ενεπλάκη στο σχέδιο «σωτηρίας» στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά εκπροσωπώντας τον Λιβανέζο επιχειρηματία αλλά και εκεί δεν μακροημέρευσε. Πρόωρα απομακρύνθηκε από το ΔΣ. Ο Βενιζέλος ως υπουργός Άμυνας δυο φορές τον είχε πετάξει από το γραφείο του.

Εν συνέχεια εμφανίζεται ως νομικός σύμβουλος ενός Γερμανού επιχειρηματία που είχε πατέντα για την θωράκιση των αρμάτων. Ωστόσο ο Γερμανός εφευρέτης πέθανε και από την επομένη εκείνος δηλώνει κληρονόμος της πατέντας και της εταιρίας του. Οι φυσικοί κληρονόμοι του Γερμανού τον σέρνουν στα δικαστήρια…

Από το 2020 με την πατέντα του μακαρίτη στο χέρι προσπαθεί να πείσει Γερμανούς και Έλληνες ότι μπορεί να κάνει τον εκσυγχρονισμό των Leopard και να φτιάξει στην Ελλάδα με γερμανική τεχνογνωσία τα καινούργια Τεθωρακισμένα Οχήματα Μεταφοράς Προσωπικού.

Μέχρι πρότινος μπαινόβγαινε στην Γενική Διεύθυνση Εξοπλισμών και συμμετείχε σε συσκέψεις Επιτροπών αλλά οι επιτελείς τον πέταξαν έξω συντάσσοντας ένα «Πρακτικό» φωτιά που εάν το πάρει στα χέρια του ο ΣΥΡΙΖΑ και ασκήσει στοιχειώδη αντιπολίτευση θα γίνει καινούργια έκρηξη!

Δ. Β.

https://www.ieidiseis.gr/parapolitika/169792/pos-bikan-sto-maksimou-o-germanos-ceo-me-tin-gida-stin-plati-kai-o-ellinokyprios-klironomos

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα