ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ: Το περιοδικό The Atlantic προτρέπει τους Δημοκρατικούς να ΜΗΝ πιστοποιήσουν την ενδεχόμενη νίκη του Τραμπ στις εκλογές του 2024

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

 

News Target

28 Φεβρουαρίου 2024

Newstarget

Σε περίπτωση που το Ανώτατο Δικαστήριο επιτρέψει στον Ντόναλντ Τραμπ να παραμείνει στο ψηφοδέλτιο για τις εκλογές του 2024 και κερδίσει, το περιοδικό The Atlantic προτρέπει τους Δημοκρατικούς να αρνηθούν να πιστοποιήσουν τις εκλογές με νικητή τον Τραμπ, εμποδίζοντάς τον ουσιαστικά από μια δεύτερη θητεία.

Ένα πρόσφατο κομμάτι στο The Atlantic του Russell Berman με τίτλο «How Democrats Could Disqualify Trump If the Supreme Court Doesn’Πώς οι Δημοκρατικοί θα μπορούσαν να ακυρώσουν τον Τραμπ εάν δεν το κάνει το Ανώτατο Δικαστήριο», παρουσιάζει μια τολμηρή στρατηγική για τους Δημοκρατικούς να εμποδίσουν ουσιαστικά τον πρώην πρόεδρο να επανεκλεγεί, ακόμα κι αν τον επιλέξουν οι ψηφοφόροι έναντι του Τζο Μπάιντεν.

The Atlantic

Εάν το Ανώτατο Δικαστήριο δεν επιλύσει το ζήτημα της επιλεξιμότητας του Τραμπ, επιτρέποντάς τον να νικήσει στις εκλογές του 2024, ο δικηγόρος Τζέισον Μάρεϊ λέει ότι «θα μπορούσε να το κάνει μετά τις εκλογές», όταν το Κογκρέσο συνέλθει εκ νέου για να καταμετρήσει και να πιστοποιήσει τις ψήφους του Εκλογικού Σώματος.

Ο Russell Berman γράφει: «Ο Μάρεϊ και άλλοι νομικοί μελετητές λένε ότι, ελλείψει σαφούς καθοδήγησης από το Ανώτατο Δικαστήριο, μια νίκη Τραμπ θα μπορούσε να οδηγήσει σε συνταγματική κρίση στο Κογκρέσο. Οι Δημοκρατικοί θα έπρεπε να επιλέξουν μεταξύ της επιβεβαίωσης ενός νικητή που πολλοί από αυτούς πιστεύουν ότι δεν είναι επιλέξιμος και του να αψηφήσουν τη βούληση των ψηφοφόρων που τον εξέλεξαν.

Η επιλογή τους θα μπορούσε να είναι αποφασιστική: Όπως απέδειξε η νίκη τους σε ειδικές εκλογές της Βουλής των Αντιπροσώπων στη Νέα Υόρκη την περασμένη εβδομάδα, οι Δημοκρατικοί έχουν σοβαρές πιθανότητες να κερδίσουν την πλειοψηφία στο Κογκρέσο τον Νοέμβριο, ακόμα κι αν ο Τραμπ ανακτήσει την προεδρία την ίδια μέρα. Αν συμβεί αυτό , θα μπορούσαν να έχουν τις ψήφους για να τον εμποδίσουν να αναλάβει τα καθήκοντά του».

(Σχετικό:  To The Atlantic θέλει επίσης τους Αμερικανούς να συγχωρήσουν και να ξεχάσουν τα τρία χρόνια του κορωνοϊού της Γουχάν [COVID-19] ψέματα που κατέστρεψαν τις επιχειρήσεις, τις οικογένειές τους και σε πολλές περιπτώσεις τη ζωή τους.)

Συγκλονιστική υποκρισία

Πολλοί υψηλόβαθμοι Δημοκρατικοί της Βουλής επιβεβαίωσαν σε συνεντεύξεις τους ότι δεν σχεδιάζουν να πιστοποιήσουν τη νίκη του Τραμπ εκτός εάν το Ανώτατο Δικαστήριο επιβεβαιώσει την επιλεξιμότητα του Τραμπ. Προς το παρόν, η SCOTUS φαίνεται απίθανο να διατυπώσει τη γνώμη της σχετικά με την επιλεξιμότητα του Τραμπ, μεταφέροντας την απόφαση στο Κογκρέσο.

Με άλλα λόγια, ο Τραμπ ακόμα να κερδίσει, εάν οι Δημοκρατικοί ανακτήσουν την πλειοψηφία στο Κογκρέσο, μπορούν να τον εμποδίσουν να αναλάβει τα καθήκοντα του προέδρου, αρνούμενοι να πιστοποιήσουν τη νίκη του.

Η ειρωνεία αυτής της μικρής πλοκής δεν αγνοήθηκε από τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίοι επεσήμαναν την υποκρισία των Δημοκρατικών κάνοντας το ίδιο πράγμα για το οποίο άσκησαν δίωξη εκατοντάδες «εξεγερμένους» της 6ης Ιανουαρίου όταν αμφισβήτησαν τα αποτελέσματα των νοθευμένων εκλογών του 2020.

«Αυτό είναι απλώς το τελευταίο παράδειγμα των Δημοκρατικών που προβάλλουν την πρόθεσή τους να αψηφήσουν τη βούληση των ψηφοφόρων εάν ο Τραμπ κερδίσει τις εκλογές του 2024», σημειώνει ο Jamie White του Infowars .

Μια άλλη πιθανότητα εάν επανεκλεγεί ο Τραμπ, είναι να αρνηθεί ο στρατός απλώς να ακολουθήσει τις εντολές του Τραμπ ως Ανώτατου Διοικητή. Το NBC News ανέφερε μόλις τον περασμένο μήνα ότι «ένα χαλαρό δίκτυο ομάδων δημοσίου συμφέροντος και νομοθετών» σχεδιάζουν αυτό ακριβώς, σε μια προσπάθεια να «αποτρέψει κάθε προσπάθεια» του Τραμπ που είναι αντίθετη στο κατεστημένο.

«Οι Δημοκρατικοί θα πρέπει να περιμένουν να μπουν στη φυλακή στην DC για 22 χρόνια εάν προσπαθήσουν να ανατρέψουν τις εκλογές, αφού οι ίδιοι δημιούργησαν το προηγούμενο φυλακίζοντας μη-βίαιους διαδηλωτές επειδή μιλούσαν ανοιχτά ενάντια στις στημένες εκλογές του 2020», υποστηρίζει περαιτέρω ο White για το τι είναι ξεκάθαρα οι Δημοκρατικοί συνωμοτούν ανοιχτά για να εμποδίσουν μια δεύτερη προεδρία τουΤραμπ.

Το κατεστημένο ανατριχιάζει στη σκέψη ότι ο Τραμπ θα κερδίσει άλλες προεδρικές εκλογές. Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα στο Trump.news .

Οι πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:

Infowars.com

NaturalNews.com

 

 

 

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
33,100ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα