Προκλητικός Ερντογάν: Η Ελλάδα συμπεριφέρεται φασιστικά στους πρόσφυγες – Στρατόπεδα συγκέντρωσης στο Αιγαίο

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Νέα απρόκλητη επίθεσης κατά της Ελλάδας εξαπέλυσε ο τούρκος πρόεδρος με φόντο την προσφυγική κρίση.

Νέα απρόκλητη επίθεσης κατά της Ελλάδας εξαπέλυσε ο τούρκος πρόεδρος με φόντο την προσφυγική κρίση.

Μιλώντας στη Διάσκεψη Συνταγματικής Δικαιοσύνης του Ισλαμικού Κόσμου, ο Ταγίπ Ερντογάν άφησε αιχμές -μεταξύ άλλων- για το τείχος στον Έβρο, χαρακτηρίζοντας το μέτρο αυτό «φασιστικό».

«Αντί να βρεθεί λύση στην κρίση, έκλεισαν τους μετανάστες πίσω από συρματοπλέγματα. Παρακολουθούμε με αηδία ότι όσοι δεν λαμβάνουν υπόψη τους καταπιεσμένους έξω από τα σύνορά τους, επιδεικνύουν τα πιο πρωτόγονα αντανακλαστικά φασισμού όταν πρόκειται για τη δική τους ασφάλεια και ευημερία… Το προϊόν της νοσηρής αντίληψης απέναντι στους μουσουλμάνους και οι αρνητικές επιπτώσεις των κυμάτων μίσους συνεχίζονται σήμερα δίπλα μας» είπε, όπως μεταδίδουν τουρκικά ΜΜΕ.

«Η Ελλάδα συμπεριφέρεται κτηνωδώς στους μετανάστες»

Στη συνέχεια, υποστήριξε ότι η Ελλάδα έχει φτάσει σε επίπεδο κτηνωδίας απέναντι στους πρόσφυγες, χαρακτηρίζοντας μάλιστα ως «στρατόπεδα συγκέντρωσης» τους καταυλισμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

Όπως ανέφερε, «η στάση της γείτονός μας στη Δύση Ελλάδας απέναντι στους μετανάστες έχει φτάσει πλέον στο επίπεδο της κτηνωδίας. Κάθε μέρα προστίθεται και μία νέα φρικαλεότητα, που ξεκινά από τη βύθιση σκαφών με πρόσφυγε στη μέση της θάλασσας μέχρι την απώθηση των μεταναστών με βασανιστήρια και ληστείες. Επιπλέον, οι δυτικές χώρες δεν δείχνουν καμία ουσιαστική αντίδραση σε αυτή τη κακομαθημένη συμπεριφορά και τη σκληρότητα της Ελλάδας.

«Πέρα από μερικές καταδικαστικές δηλώσεις, δεν έχουμε δει καμία προσπάθεια να αποτραπεί αυτή η σκληρότητα και να προστατευτούν τα δικαιώματα των καταπιεσμένων, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών και των γυναικών. Είμαστε όλοι βαθιά θλιμμένοι από τη συνεχιζόμενη αδιαφορία μπροστά στις εικόνες ντροπής που συναντάμε στις προσφυγικές δομές, που θυμίζουν στρατόπεδα στα σύνορα».

Προκλητικός Ερντογάν: Η Ελλάδα συμπεριφέρεται φασιστικά στους πρόσφυγες – Στρατόπεδα συγκέντρωσης στο Αιγαίο

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα