Προειδοποίηση ΗΑΕ σε Χαμάς: «Σταματήστε αμέσως τις επιθέσεις με ρουκέτες αλλιώς σταματάμε τις επενδύσεις στην Γάζα»!

16/5/21 | 1 | 0 | 154 εμφανίσεις

Τα ΗΑΕ πήραν θέση υπέρ του Ισραήλ στην σύγκρουση με τους Παλαιστινίους. Όπως έγινε γνωστό το Άμπου Ντάμπι απείλησε τη Χαμάς ότι εάν δεν  σταματήσει αμέσως τις επιθέσεις με ρουκέτες κατά του Ισραήλ τότε θα παγώσει όλο το επενδυτικό πρόγραμμα για την Λωρίδα της Γάζας.

“Είμαστε έτοιμοι και πρόθυμοι να προωθήσουμε έργα πολιτικών υποδομών στη Γάζα σε συνεργασία με την Παλαιστινιακή Αρχή  και υπό την αιγίδα του ΟΗΕ αλλά η βασική προϋπόθεση που θέτουμε είναι η ηρεμία.

Εάν η Χαμάς δεν είναι έτοιμη να βοηθήσει σε κάτι τέτοιο καταδικάζει τους κατοίκους της Γάζας σε ακόμη μεγαλύτερα μαρτύρια.

Οι ηγέτες της Χαμάς θα πρέπει να καταλάβουν ότι με την τακτική του αυτή κτυπούν πρώτα και κύρια τους κατοίκους της Γάζα”, ανέφερε υψηλά ιστάμενος αξιωματούχος των ΗΑΕ στην ισραηλινή έκδοση Globes.

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/987138_proeidopoiisi-iae-se-hamas-stamatiste-amesos-tis-epitheseis

Category: Ειδησεις

( 1 )

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. 1
    Επισκέπτης says:

    Μάλλον πέτυχαν το αντίθετο απ’ αυτό που περίμεναν όσοι ενορχήσρτωσαν τις πρόφατες συγκρούσεις …, προς το παρόν.

Back to Top

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    23/6/21 | (1 σχόλια)
    Η τραγική εμπειρία του Συριζα, και της εφαρμοσμένης Αριστεράς, μας έκανε να δούμε με ανακούφιση την έλευση Μητσοτάκη, παρότι ιδεολογικά αποκλίνουμε. Ο Συριζα παραμένει σημαντική δύναμη στο πολιτικό σκηνικό και η παρουσία του απειλεί να δυναμιτίσει και την πολιτειακή ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο