Προβλημάτισε την Ελλάδα η υπόκλιση του Γεραπετρίτη στην άφιξη Ερντογάν

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Μεγάλη αντίδραση στην Ελλάδα προκάλεσε το σκύψιμο του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών Γεώργιου Γεραπετρίτη κατά την είσοδο του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην αίθουσα, γράφει τουρκικό δημοσίευμα.

Ο πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν πήγε στην Ελλάδα απαντώντας στην πρόσκληση του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη μετά από έξι για να συμμετάσχει στη συνεδρίαση του Συμβουλίου Υψηλού Επιπέδου Συνεργασίας Τουρκίας – Ελλάδας.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο  χαιρετισμός με υπόκλιση του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών Γεώργιου Γεραπετρίτη προς τον Πρόεδρο Ερντογάν προκάλεσε μεγάλη διαμάχη στη χώρα.

Ο Έλληνας υπουργός υποκλίθηκε με την παρουσία του Ερντογάν

Πριν συναντηθεί ο Ερντογάν με τον Μητσοτάκη, η Ελληνίδα Πρόεδρος Κατερίνα Σακελλαροπούλου τον υποδέχθηκε με επίσημη τελετή στο προεδρικό μέγαρο.  Την ώρα που ο Ερντογάν έμπαινε στο ελληνικό προεδρικό κτίριο, η υπόκλιση του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών Γεώργιο Γεραπετρίτη δεν πέρασε απαρατήρητη.

Η υπόκλιση του Γεραπετρίτη δεν πέρασε απαρατήρητη από την ελληνική κοινή γνώμη, μάλιστα ορισμένοι αντέδρασαν με τη συμπεριφορά του υπουργού, γράφει το τούρκικο δημοσίευμα.

Σχόλια στο τούρκικο δημοσίευμα:

Azelea Wu: Γιατί θυμώνουν με τον άνθρωπο; Οι δικοί μας αρέσκονται να κολακεύονται, ίσως το έκαναν αυτό για να κρατήσουν ένα ή δύο νησιά μας ως δικά τους και να ησυχάσουν.

Miraç YILMAZ :Ποιό είναι το λάθος σ’ αυτό. Και ο άντρας και η γυναίκα προσκύνησαν και χαιρέτισαν. Αποδέχτηκαν ότι ήταν ο παγκόσμιος ηγέτης. Όχι σαν τον δικό τους.

Ali Kublay: Γιατί εξεπλάγησαν οι Έλληνες; Ο άνθρωπος έκανε το σωστό.

Sondakika

Προβλημάτισε την Ελλάδα η υπόκλιση του Γεραπετρίτη στην άφιξη Ερντογάν

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
33,100ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα