ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ;

31/5/21 | 1 | 0 | 273 εμφανίσεις
Αν εξαιρέσουμε την ακροδεξιά (ΕΛΑΜ) με την οποία δεν παίζουμε, οι κύπριοι ψήφισαν διζωνική-δικοινοτική ομοσπονδία.
Δηλαδή, ουσιαστικά, έλεγχο της Κύπρου απο τον Ερντογάν.
Το μόνο κόμμα που ήταν αντίθετο σε αυτήν την πολιτική ήταν η ΕΔΕΚ που δημιούργησε ο Βάσος Λυσαρίδης και συντήρησε σε μια αξιοπρεπή γραμμή ο Μαρίνος Σιζόπουλος.
Το χαντάκωσαν στην 5η θέση.
Κρίμα.
Οι συνέπειες των επιλογών θα φανούν σύντομα.
Την επομένη του δημοψηφίσματος που απέρριψε το σχέδιο Ανάν οι Κύπριοι έδωσαν συντριπτικό ποσοστό στα δύο κόμματα (ΑΚΕΛ και ΔΗΣΥ) που ήταν υπέρ του σχεδίου.
Πολιτική για ψυχιατρείο;

Category: Το σχόλιο της ημέρας

( 1 )

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. 1
  Banned_Member says:

  Χα. Για να μην ξεχνιόμαστε κ. Σαββίδη, τον Ιούλιο του ’15 στο δικό μας δημοψήφισμα το 62-63% είπε Όχι. ‘Εχουν καθόλου μυαλό όλα αυτά τα άτομα; Τι πιστεύετε;

  Ο Μητσοτάκης αποφάσισε για ένα έργο 2 δις για τον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης, αλλά δεν έχει καμία σημασία διότι τον Ιούλιο του ’23, όλη η Κρήτη θα ψηφίσει πάλι Σύριζα.

  Η μισή Αμερική ψήφισε ένα άτομο το οποίο έλεγε ότι όποιος φοροδιαφεύγει είναι έξυπνος και ότι είναι μάγκας όποιος παρενοχλεί γυναίκες. Δε μιλάμε για flirt. Μιλάμε για sexual assault κανονικότητα.

  Τα παραδείγματα είναι πολλά και το γνωρίζετε. :\

Back to Top

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

  21/6/21 | (0 σχόλια)
  Της Άννας Κωνσταντινίδου* Οι περιφερειακές εκλογές που διενεργήθηκαν χθες στη Γαλλία απογοήτευσαν τα δύο πιο δημοφιλή "στρατόπεδα", του Γάλλου Προέδρου, Εμμανουέλ Μακρόν και της Μαρί Λεπέν. Η αποχή άγγιξε το 66,5%, αποδίδοντας οι Γάλλοι δημοσιογράφοι και αναλυτές το αποτέλεσμα ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο