Πλήθος πιστών στην τελετή ενθρόνισης του νέου Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Φιλόθεου

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Με κάθε επισημότητα τελείται στον καθεδρικό ναό Της Του Θεού Σοφίας, η τελετή ενθρόνισης του Παναγιωτάτου Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, Φιλόθεου, παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος, κ. Ιερώνυμου.

Photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΝΙΚΟΣ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ
Photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΝΙΚΟΣ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ

Πλήθος πιστών δίνει το παρών στην τελετή ενθρόνισης, ενώ την κυβέρνηση εκπροσωπεί ο υπουργός Επικρατείας, Μάκης Βορίδης. Μεταξύ άλλων στο ιερό ναό της Του Θεού Σοφίας βρέθηκαν ο υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης, Στάθης Κωνσταντινίδης, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, μέλη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, εκπρόσωπος του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου, ο νέος δήμαρχος της πόλης, Στέλιος Αγγελούδης και εκπρόσωποι στρατιωτικών αρχών.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

https://hellasjournal.com/2023/11/plithos-piston-stin-teleti-enthronisis-tou-neou-mitropoliti-thessalonikis-filotheou-dite-live/

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Καλά χριστιανόπουλα και ο Περιφερειάρχης της Κεντρικής Μακεδονίας κ. Τζιτζικώστας και ο Δήμαρχος μέχρι τέλους του 2023 κ. Ζέρβας .
    Ας ελπίζουν βασίμως οι Θεσσαλονικείς ότι η Θεσσαλονίκη μας και με τον νέο Μητροπολίτη θα διατηρήσουν την Θεσσαλονίκη υπόδειγμα χριστιανικής βιωτής για όλο τον Ελληνισμό με την αίγλη της Βυζαντινής συμβασιλεύουσας και σε κάθε περίπτωση θα γίνουν φιλόΘεοι με το παράδειγμα του νέου ποιμενάρχη της κ.κ,ΦΙΛΟΘΕΟΥ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
33,100ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα