Παραιτήθηκε ο Ο.Αρεστόβιτς σύμβουλος του Β.Ζελένσκι επειδή ομολόγησε ότι η πολυκατοικία στη Ντνίπρο χτυπήθηκε από ουκρανική ενέργεια!

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Τον «παραίτησαν» με συνοπτικές διαδικασίες και τον έβαλαν να «ανακαλέσει»

Σάλος προκλήθηκε στην Ουκρανία όπου ο στενός σύμβουλος του Β.Ζελένσκι,  Ολεξέι Αρεστόβιτς παραδέχτηκε ότι οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις κατέρριψαν τον ρωσικό πύραυλο στο Ντνίπρο με αποτέλεσμα αυτός να χτυπήσει πολυκατοικία και να σκοτωθούν τουλάχιστον 41 άμαχοι.

Ως συνέπεια της δημόσια αυτής παραδοχής ο Ο.Αρεστόβιτς υπέβαλε την παραίτησή του.

Ο Αρεστόβιτς ανακοίνωσε την παραίτησή του μέσω Facebook αφού ζήτησε δημοσίως συγνώμη και πήρε πίσω τις δηλώσεις που είχε κάνει σε ανάρτησή του στο Telegram.

Η ουκρανική Αεροπορία ανακοίνωσε ότι η πολυκατοικία στη Ντνίπρο επλήγη από ρωσικό πύραυλο Kh-22, τον οποίο το Κίεβο δεν έχει τις δυνατότητες να καταρρίψει.

«Ζητώ ειλικρινά συγνώμη από τα θύματα και τους συγγενείς τους, τους κατοίκους της Ντνίπρο και όλους όσοι πληγώθηκαν βαθιά από τη βιαστική, λανθασμένη εκδοχή μου της αιτίας για το ρωσικό πυραυλικό πλήγμα εναντίον της πολυκατοικίας», τόνισε.

Στο μεταξύ σήμερα το πρωί εντοπίστηκε στα ερείπια της πολυκατοικίας στη Ντνίπρο το πτώμα ενός αγοριού, ανεβάζοντας σε 41 τους νεκρούς από το πλήγμα του Σαββάτου, ενώ άλλοι 25 άνθρωποι εξακολουθούν να αγνοούνται.

 «Στις 09:46 (τοπική ώρα) το πτώμα ενός παιδιού εντοπίστηκε στα ερείπια (…) του τέταρτου ορόφου», έγραψε στο Telegram ο Κίριλο Τιμοσένκο, σύμβουλος της ουκρανικής προεδρίας.

Μετά την ομολογία Αρεστόβιτς, το αφήγημα των κακών Ρώσων που χτυπάνε αμάχους δεν μπορεί να σταθεί.

Ήδη από χθες στο Κίεβο ετοιμάζουν κατηγορητήριο για εσχάτη προδοσία!

 

 

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/paraitithike-o-o-arestovits-symvoulos-tou-v-zelenski-epeidi-paradextike-i-polykatoikia-sti-ntnipro-xtypithike-apo-oukraniki-energeia/
spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα