Παπαδάκης προς Κούγια που του έκλεισε το τηλέφωνο: Δεν θα κάνετε συνεντεύξεις όπως τις θέλετε εσείς…

26/2/21 | 0 | 0 | 165 εμφανίσεις

Ο συνήγορός του Αλέξης Κούγιας μίλησε για την υπόθεση Λιγνάδη και το πώς εξελιχθηκε το θέμα  στον Γιώργο Παπαδάκη. Η συνέντευξη όμως δεν είχε αίσιο τέλος, καθώς ο ποινικολόγος έκλεισε το τηλέφωνο, κάνοντας έξαλλο τον παρουσιαστή.

«Με έχετε ακούσει ποτέ να κρίνω την κρίση δικαστικών λειτουργών; Ποτέ, τα δικαστήρια είναι το σπίτι μου» είπε ο Αλέξης Κούγιας.

«Ναι σας έχω ακούσει», του απάντησε ο Γιώργος Παπαδάκης. «Προσβάλατε το θέμα της προδιαδικασίας, ήταν η δεύτερη φορά» είπε ο παρουσιαστής.

«Την υπόθεση την ανέλαβα υπό ασφυκτικές διαδικασίες […] Όταν διάβασα τη δικογραφία κατάλαβα ότι υπάρχουν και δικονομικά λάθη, λάθη που έθιγαν τον φερόμενο κατηγορούμενο» είπε μεταξύ άλλων ο ποινικολόγος.

Μετά από λίγο ο Γιώργος Παπαδάκης είπε «να μπούμε στην ουσία» και τότε ο κ. Κούγιας είπε: «Πρέπει να ντυθώ, στις 9 πρέπει να είμαι στο δικαστήριο. Δεν με αφήνετε να μιλήσω, πρέπει να πάω στη δουλειά μου. Πάρτε με σε 10 λεπτά στο κινητό μου. Κάντε μου τη χάρη, πάρτε με σε 10 λεπτά».

«Δεν θα κάνετε τις συνεντεύξεις όπως θέλετε εσείς»

«Εσείς κάντε μου τη χάρη. Δεν θέλω να αντιδικήσουμε κ. Κούγια» είπε ο Γιώργος Παπαδάκης και μετά η τηλεφωνική γραμμή έκλεισε.

Για μερικά δευτερόλεπτα ο Γιώργος Παπαδάκης έμεινε άφωνος.

«Είστε ο Αλέξης Κούγιας, στην αρχή δεν σας γνώρισα αλλά μόλις κλείσατε το τηλέφωνο το επιβεβαίωσα. Όταν δεν σας συμφέρει κλείνετε το τηλέφωνο κύριε Κούγια. Δεν θα κάνετε τις συνεντεύξεις όπως θέλετε εσείς. Ούτε θα σας δίνουμε βήμα. Αλλιώς να πάτε στο εμπορικό τμήμα, να αγοράσετε χρόνο. Εγώ είμαι δημοσιογράφος και εσείς είστε δικηγόρος. Από τη στιγμή που αποδεχθήκατε να μας μιλήσετε είστε υποχρεωμένος να ακούσετε την ερώτηση και είμαι υποχρεωμένος να ακούσω την απάντηση. Να βγείτε να πείτε αυτά που θέλετε και μετά όταν στριμώχνεστε, αν στριμώχνεστε να κλείνετε το τηλέφωνο… Δεν πειράζει, έχω την εντύπωση ότι εμένα με κάλυψε και το κλείσιμο του τηλεφώνου».

Με πληροφορίες από newsbeast.gr
Αθήνα, Ελλάδα

Παπαδάκης προς Κούγια που του έκλεισε το τηλέφωνο: Δεν θα κάνετε συνεντεύξεις όπως τις θέλετε εσείς…

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    15/4/21 | (0 σχόλια)
    Σε φιάσκο εξελίσσεται η επίσκεψη του Έλληνα υπουργού εξωτερικών Ν. Δένδια στην Άγκυρα. Ο κ. Τσαβούσογλου δεν άντεξε ούτε καν την διπλωματική και ήπια παράθεση των διαχρονικών ελληνικών θέσεων απο τον κ. Δένδια και χαρακτήρισε προκλητικές τις δηλώσεις του ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο