Πανδημία: εσωτερικές και διεθνείς επιπτώσεις.

27/11/20 | 1 | 0 | 505 εμφανίσεις

Ο πρέσβης ε.τ. Νίκος Κανέλλος συντονιστής της εκπομπής Διπλωματικό Αποτύπωμα της Διαδικτυακής Τηλεόρασης ΑΝΙΧΝΕΥΣΕΙΣ web tv συζητά με τον Ομότιμο Καθηγητή Ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Δρ Πνευμονολογίας Δημοσθένη Μπούρο για την πανδημία και τις εσωτερικές και διεθνείς επιπτώσεις της.

Category: Φάκελος Καλοκαίρι

( 1 )

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. 1
  Σ.Α.Ν. says:

  Συνεπαρμένος από τις φιλοσοφικές γνώσεις αμφοτέρων των συνομιλητών ,ιδίως του καθηγητού της Ιατρικής κ. Δημοσθένη Μπούρου ,που ήταν η ευχάριστη έκπληξη στην ήρεμη και ομαλή πορεία της ωφέλιμης αυτής συζήτησης- ο κ.Κανέλλος είναι γνωστός- εμνήσθην αρχαίων ρήσεων ,όπως ”ως χαρίεν εστ’άνθρωπος όταν άνθρωπος εί”,και ”οία η μορφή οία και η ψυχή”-ειδικά για τον εύμοφο κ. Μπούρο- ,αλλά και παραλλήλως καταχάρηκα για την ομοφροσύνη και των δύο για την απούσα-χρόνια τώρα- και ως λέξη- αξιοκρατία(ιδίως στην παρελθούσα 5ετία επί υπουργίας στο Παιδείας των κ. κ.Μπαλτά και Γαβρόγλου), η οποία μαζί με την ”ενδογαμία” στην παραγωγή Πανεπιστημιακών καθηγητών, έρριξαν στα τάρταρα το κύρος ,ιδίως των γιατρών ,που συνήθως ταλαιπωρούν τους ασθενείς και σπανίως εξασφαλίζουν συνέχιση και ποιότητα στις ζωές των ασθενών.
  Δεν ετέθη ,αλλά ίσως ο κ.Κανέλλος απαντήσει στο ερώτημα ”υπάρχουν ικανοί αξιολογητές για να κρίνουν τους αξίους ,ή, από την τέτοια έλλειψη-ή και άλλες σκοπιμότητες- κρίνονται όλες οι μετριότητες ως άριστοι και καταλαμβάνουν θέσεις ευθύνης, χωρίς καμιά προσφορά στην Πατρίδα και τους Έλληνες ;;;”.
  Υ.Γ. Εξεπλάγην από την πληροφορία ότι είμαστε οι δεύτεροι μετά τους Νιγηριανούς αρνητές του πανδημικού ιού και μετά απορούμε για την ευρεία και επίμονη διασπορά του.

Back to Top

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

  11/6/21 | (0 σχόλια)
  Αλέξης Παπαχελάς 09.06.2021 • 20:55  Το κυνικό κλισέ λέει πως «το Κυπριακό δεν πουλάει, βάλ’ το πρώτο θέμα και θα βουλιάξεις». Για μένα δεν ήταν ποτέ έτσι. Το πρώτο μου ρεπορτάζ αφορούσε την ανακήρυξη του τουρκοκυπριακού ψευδοκράτους – αποφεύγω να γράψω ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας