Πέθανε ο Ρώσος εντατικολόγος που ήταν θεράπων ιατρός του Ναβάλνι

4/2/21 | 0 | 0 | 125 εμφανίσεις

Ο ενταντικολόγος Sergei Maksimishin, που ήταν υπεύθυνος στην ΜΕΘ του νοσοκομείου της πόλης Ομσκ όπου είχε πρωτονοσηλευθεί ο Αλεξέι Ναβάλνι, εισήχθη εσπευσμένα σε ΜΕΘ και ο ίδιος αλλά λίγες ώρες μετά απεβίωσε.

Image result for Сергей Максимишин врач Навальный

Σύμφωνα με πληροφορίες έπαθε έμφραγμα, αλλά αναφέρεται και ότι πιθανόν να είχε προσβληθεί από κορονοϊό -ήταν ευτραφής. Ο γιατρός κατέληξε στην ίδια ΜΕΘ όπου είχε νοσηλεύσει και τον Ναβάλνι και στην οποία εργαζόταν εδώ και 22 χρόνια. Ο 56χρονος γιατρός σύμφωνα με πληροφορίες ανέβασε ξαφνικά πίεση και οι συνάδελφοί του δεν μπόρεσαν να τον σώσουν.

Ο Μακσιμίσιν είχε υπερασπιστεί πολλές φορές τη Μονάδα και εν γένει το νοσοκομείο όταν οι Δυτικοί υποστήριζαν ότι δεν χορηγήθηκε σωστή θεραπεία στον Ναβάλνι, και όταν επίσης οι Δυτικοί επέμειναν ότι είχε βρεθεί στον οργανισμό του ουσία συγγενής προς το Νόβιτσοκ. Ο εντατικολόγος έλεγε ότι ο Ναβάλνι έζησε επειδή ακριβώς εγκαίρως έλαβε θεραπεία, αφ΄ετέρου ότι χορήγησε σε αυτόν την ίδια θεραπεία που αργότερα του χορήγησαν και στη Γερμανια. Τέλος επέμεινε ότι τα συμπτώματα και οι αναλύσεις του Ναβάλνι που για τους δυτικούς “έδειχναν” νόβιτσοκ, μπορούσαν να είχαν προέλθει από πολλά άλλα αίτια.

https://slpress.gr/snews/pethane-o-rosos-entatikologos-poy-itan-therapon-iatros-toy-navalni/

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    ΤΡΕΙΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ. Οι λόγοι για να βλέπετε "Anixnefseis web tv" είναι πολλοί αλλά θα σας αναφέρω τρείς, χωρίς να δίνω μικρότερη σημασία σε ερεθίσματα από άλλες. 1.- Ο Υποστράτηγος ε.α., Οικονομολόγος και Συγγραφέας Γιώργος Χατηθεοφάνους ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας