Πάσχουν τα ηλεκτρονικά μάτια του Έβρου

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Είναι σαφές πως υπάρχουν «μαύρες τρύπες» στο «Σύστημα Έγκαιρης Προειδοποίησης» που εγκαταστάθηκε στον Έβρο και για το οποίο δαπανήθηκαν πάνω από 20 εκατομμύρια!

Το ότι οι Τούρκοι γύμνωσαν τους δύστυχους μετανάστες και εν συνεχεία τους έβαλαν στην πλαστική βάρκα για να περάσουν το ποτάμι του Έβρου και τους προώθησαν επί ελληνικού εδάφους είναι σαφές.

Όπως σαφές είναι ότι υπάρχουν «μαύρες τρύπες» στο «Σύστημα Έγκαιρης Προειδοποίησης» που εγκαταστάθηκε στον Έβρο και για το οποίο δαπανήθηκαν πάνω από 20εκατομμύρια!

Επίσης, είναι σαφές ότι οι Τούρκοι έχουν «διαβάσει» το ελληνικό Σύστημα Έγκαιρης Προειδοποίησης και ξέρουν που πονάει και μπάζουν τους μετανάστες από τα σημεία που πλέον γνωρίζουν ότι τα ελληνικά ηλεκτρονικά μάτια δεν βλέπουν!

Ωστόσο, το θέμα φύλαξης του Έβρου δεν είναι μόνο εθνική υπόθεση της Ελλάδας αλλά και της ΕΕ όπως και των ΗΠΑ που πλέον έχουν γεωστρατηγικά συμφέροντα στην Αλεξανδρούπολη. Επομένως, ας νοιαστούν και οι Βρυξέλλες και ο νέος ένοικος επί της Βασιλίσσης Σοφίας ώστε να φροντίσουν και να συμβάλλουν στην ενίσχυση των ηλεκτρονικών ματιών του Έβρου.

Δ.Β.

https://www.ieidiseis.gr/parapolitika/168228/pasxoun-ta-ilektronika-matia-tou-evrou

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,600ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα