Ο Φατίχ Τερίμ και η «καφρίλα»

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

H φαιά ουσία και η ανεγκέφαλη ανοησία που έχει καταναλωθεί για την πρόσληψη του Τούρκου προπονητή, Φατίχ Τερίμ, από τον Παναθηναϊκό δεν έχει προηγούμενο.

Θα μπορούσε να είναι απλώς μια παραλλαγή του «δουλειά δεν είχε ο διάβολος, ταλαιπωρούσε τα παιδιά του». H φαιά ουσία και η ανεγκέφαλη ανοησία που έχει καταναλωθεί για την πρόσληψη του Τούρκου προπονητή, Φατίχ Τερίμ, από τον Παναθηναϊκό δεν έχει προηγούμενο.

Μια βόλτα στη «χώρα των θαυμάτων» που λέγεται ελληνικά ΜΜΕ επιβεβαιώνει τη φράση του Αϊνστάϊν: Σε αυτόν τον κόσμο μόνο “το σύμπαν και η βλακεία πάνε στο άπειρο”. Ορισμένα παραδείγματα είναι ενδεικτικά. Δημοσιογράφος από τα πανέρια θέτει το κορυφαίο ερώτημα. «Γιατί η επίσημη παρουσίαση του Τερίμ έγινε στην Εθνική Πινακοθήκη, στην Αίθουσα Ωνάση;». Οι ακροατές παγώνουν, τα αυτοκίνητα σταματούν και έρχεται η αποκάλυψη. Όχι του Ιωάννη,αλλά του Γιάννη του Λωλοστεφανή. Ο Ωνάσης ήταν Κωνσταντινουπολίτης, έφυγε με τους διωγμούς του 1922. Άμα έχεις πιάσει το θέμα, όλα τα υπόλοιπα είναι εύκολα. Αλαφούζος και Τερίμ διάλεξαν την Εθνική Πινακοθήκη για να βεβηλώσουν και τον Ωνάση, και το 1922, και τη «Σμύρνη μάνα χάθηκες» και τα ιερά και τα όσια του Ελληνισμού.

Άλλο παράδειγμα λαμπρής ερευνητικής δημοσιογραφίας. Ο Φατίχ Τερίμ είναι «Γκρίζος Λύκος». Μας το αποκάλυψε ο τύπος που θεωρούσε κάτι σαν μετενσάρκωση του Θόδωρου Κολοκοτρώνη και του Γιώργη Καραϊσκάκη τον περίφημο…Οτσαλάν.Με τι στοιχεία; Γιατί είναι κολητός ενός ξαδέρφου που κάνει παρέα με τον φίλο κάποιου που «τρέχα γύρευε και Νικολιό καρτέρει»…

Τρίτο σαϊνι χρησιμοποιεί τις …πηγές, όχι από τα βουνά του χωριού του, αλλά μέσα από το Μαξίμου. Πιο μέσα δεν γίνεται. Και μας ενημερώνει: Όλα συμφωνήθηκαν στην πρόσφατη συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν στην Αθήνα. Εκεί οι δύο «Σουλτάνοι» σκέφτηκαν πώς θα οργανώσουν την τουρκική …διείσδυση στην Ελλάδα. Το παλιό κόλπο με τα τουρκικά σίριαλ που έφερνε στα κανάλια ο Κώστας ο Σάκαρης δεν έφτανε. Φώναξαν, λοιπόν, από την πίσω πόρτα του Μαξίμου τον Ατζούν. Αυτός τους έφτιαξε το «Master Plan».

«Κυριάκο, πάρε τον Γιάννη τον Αλαφούζο που είναι και φίλος σου. Βάλτε τον Παναθηναϊκό να μην μπορεί να σταυρώσει ούτε ισοπαλία με τον Ατρόμητο και τον Άρη. Διώξτε τον Γιοβάνοβιτς. Σας έχω έτοιμο τον Φατίχ, τον Γκρίζο Λύκο,τον φίλο του Ταγίπ. Τα υπόλοιπα αφήστε τα πάνω μου». Καταλάβατε, λοιπόν, τώρα τι σημαίνει …ερευνητική δημοσιογραφία στην Ελλάδα; Αυτά είναι λίγα από τα πολλά λαμπρά που έχουν ακουστεί και γραφεί τις τελευταίες μέρες στη χωματερή των ΜΜΕ.

Η απλή σκέψη ότι ο Αλαφούζος κατάλαβε ότι με τον «Ιβάν τον Κατακτητή» θα έβλεπε πρωτάθλημα μετά το 2030 και αποφάσισε, είναι μια σκέψη που δεν περνάει από το μυαλό των κάφρων, των Τουρκοφάγων και των κάθε λογής συνωμοσιολόγων.

Άντε, καλά κρασιά και καλή χρονιά…

Κ. Π.

https://www.ieidiseis.gr/parapolitika/228933/o-fatix-terim-kai-i-kafrila

spot_img

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. τα πράγματα είναι απλά. Ο Αλαφούζος έχει τον Παναθηναικό και τον Σκάι. Ο Ατζούν έχει τον Αλαφούζο. Ο Ατζούν φέρνει τον τούρκο προπονητή τώρα, μετά θα προβεί σε άλλες εξαγορές και κάπως έτσι γίνονται τα μπασίματα και στα υπόλοιπα όπως έκανε και ο Σαββίδης. Στο τέλος θα δουλεύουμε για τούρκους και ρώσους σε αυτή τη χώρα

  2. Τό κεφάλαιο δεν έχει πατρίδα ούτε ό επαγγελματικός αθλητισμός!!!…. Άρα δεν είναι οι γκρίζοι λύκοι παρά τό μαύρο χρήμα!!!….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
33,100ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα