Ο Πρόεδρος της Λιβύης επιβεβαιώνει τη δέσμευσή του να παραδώσει την εξουσία σε ένα εκλεγμένο κόμμα

13/7/21 | 0 | 0 | 89 εμφανίσεις

Το Προεδρικό Συμβούλιο της Λιβύης επιβεβαίωσε τη δέσμευσή του στον οδικό χάρτη, ο οποίος ορίζει ότι θα διεξαχθούν εκλογές στη χώρα στις 24 Δεκεμβρίου, και ότι η εξουσία θα παραδοθεί σε ένα εκλεγμένο κόμμα, σημειώνει η αραβική al Ghad.

Ο Πρόεδρος της Λιβύης εξέφρασε την ελπίδα του ότι η Βουλή των Αντιπροσώπων και το Ανώτατο Συμβούλιο της Επικρατείας θα μπορέσουν να φτάσουν σε μια συνταγματική βάση για τη διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας.

Η εκπρόσωπος της προεδρικής εκπροσώπησης της Λιβύης, Νάουα Γουαχίμπα, δήλωσε ότι συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις για να συμφωνηθεί ο διορισμός υπουργού Άμυνας.

Το Προεδρικό Συμβούλιο της Λιβύης είχε εκδώσει απόφαση για ακύρωση του διορισμού διπλωματικών αποστολών στο εξωτερικό για τη διατήρηση της εθνικής ενότητας και των θεμελίων και των επαγγελματικών προτύπων για διορισμούς αυτού του επιπέδου.

Σε σχετικό πλαίσιο, η Βουλή των Αντιπροσώπων της Λιβύης ανέβαλε τη συζήτηση του σχεδίου γενικού προϋπολογισμού που υπέβαλε η κυβέρνηση της Εθνικής Ενότητας στην αυριανή σύνοδο.

Το κοινοβούλιο και η κυβέρνηση ενότητας δεν κατέληξαν σε συναίνεση σχετικά με το σχέδιο νόμου για τον γενικό προϋπολογισμό στη σύνοδο του κοινοβουλίου την περασμένη εβδομάδα, και αναφέρθηκε ότι η Βουλή των Αντιπροσώπων αντιτάχθηκε στο μέγεθος των κονδυλίων  που διατίθενται για ανάπτυξη.

https://www.echedoros-a.gr

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    23/7/21 | (0 σχόλια)
    Οι Αττίλες, με τον προχθεσινό, είναι τέσσερις. 1ος 20 Ιουλίου 1974 2ος 14 Αυγούστου 1974 3ος 14 Νοεμβρίου 1983 (Ανακήρυξη ψευδοκράτους) 4ος 20 Ιουλίου 2021 Η Τουρκία προχωρά και εμείς μετράμε. Συνήθης τακτική από τότε που, ουσιαστικά, παραδοθήκαμε. Το καθεστώς της Αμμοχώστου είναι διαφορετικό ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο