«Ο μη Πόλεμος»

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -
του Νικου Κανέλλου, Πρέσβυ ε.τ.
 Η Κύπρος κείται μακρυα για να επιτρέψω να εμπλακεί η Ελλάδα εις Πόλεμον(Καραμανλής).
Την Λύση του «μη πολέμου» προέτρεπε και διατυμπάνιζε, δυστυχώς, η υπονοούσε το σύνολο της πολιτικης μας ηγεσίας! Προς τι τοτε οι εξοπλισμοί; Οι αγορές του αιώνα; Σταματειστε τους και πάτε αγκαλια με το .. «Διεθνές Δίκαιο».
Σήμερα, στο Συμβούλιο Ασφαλείας,που συνεδριάζει με αποκλειστικό θέμα την Κύπρο, θα ξαναδούμε τη … διεθνη πραγματικότητα και θα την κρίνουμε. Όχι τις διακηρύξεις αλλά την πράξη. Και κάτι ακόμα. Καλά να ακολουθούμε τις πράξεις των Τούρκων ασθμαίνοντας. Να αντιδρούμε και όχι να δρούμε. Ας παραδειγματιζόσασταν τουλάχιστον και λίγο από την στρατηγική τους.
Έτοιμοι να αγοράσουν νέα συστοιχία ρωσικών πυραύλων S400 οι Τούρκοι. Κατακλύζουν την παγκόσμια αγορά και καλπάζουν στις υποδομές του συνόλου των οικονομικών τους και στρατιωτικών τους υποδομών. Και εμεις αρκούμαστε στο βάδην ελπίζοντας, επι δεκαετιες τώρα, στην διαίρεση τους, στην τριχοτόμηση και στην οικονομική τους οσονουπω καταστροφή.
Και οπως αναλύει,σωστά,ο Ναύαρχος και φιλος κ Τσαιλας αντί να αναφερόμαστε στα αιτήματα των βουλευτών και των δημάρχων θα έπρεπε να θίξουμε τα άκρως επιχειρησιακά θέματα διοικήσεως και ελέγχου των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων…
Θα κλείσω με το εξής ερώτημα: Τι άλλο χρειάζεστε να γίνει ώστε να αντιληφθείτε ότι πλέον δίπλα και γύρω από την Ελλάδα, με δεδομένη την οικονομική καταστροφή που δημιουργήθηκε εις βαρος και των μελλοντικών μας ακόμα γενεων, χτίζεται ένα τοίχος παράφρονης εχθρικής συμπεριφοράς και αρνητικών αλληλεπιδράσεων; Ξεχαρβαλωμένη η ελληνική κοινωνία και οι υποδομές της, στο ζενίθ η έλλειψη εμπιστοσύνης των πολιτων της στο ελληνικό μέλλον και στην αξιοπιστία των γραφειοκρατικών της συστημάτων με τι προσόντα θα βαδίσει στη κατανόηση των νέων επειγόντων αναγκών του διεθνούς ανταγωνισμού που δημιουργούνται;
Αμπελακια Τεμπων 21.7.2021
spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα