Ο Μητσοτάκης αποκαλεί τον Ανδρουλάκη … σοσιαλ – Καμμένο! – Ο διπλός του στόχος

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Γράφει ο 

Η προσέλκυση των λεγόμενων «εκσυγχρονιστικών» στη ΝΔ – Να αναγκάζεται καθημερινά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ να απορρίπτει τη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει το Μαξίμου!

«Σοσιαλ-Καμμένο» χαρακτήρισε τον Νίκο Ανδρουλάκη από το βήμα της Βουλής ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κλιμακώνοντας ακόμα περισσότερο τις αήθεις προσωπικές επιθέσεις κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ!

Ο πρωθυπουργός, που με τα όσα είπε για τον Νίκο Ανδρουλάκη από το βήμα της Βουλής κατέδειξε ότι είναι ο ενορχηστρωτής των επιθέσεων κατά του ΠΑΣΟΚ και του προέδρου του, έχει δυο τουλάχιστον στόχους με την «επιχείρηση διεμβολισμού» του ΠΑΣΟΚ:

Πρώτον, να κερδίσει όσο το δυνατόν περισσότερους «φιλομητσοτακικούς» και «αντι-ΣΥΡΙΖΑ» ψηφοφόρους, που στην πλειοψηφία τους τον ψήφισαν το 2019 και μετά την εκλογή Ανδρουλάκη και τη φθορά Μητσοτάκη έδειχναν ότι μπορεί να επανακάμψουν στο ΠΑΣΟΚ. Το γεγονός ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης στον ένα χρόνο της ηγεσίας του δεν δημιούργησε «υγειονομικές ζώνες» ώστε να εμποδίσει μια τέτοια εξέλιξη, διευκολύνει ασφαλώς τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τις επιδιώξεις του! Και το εντυπωσιακότερο ίσως είναι ότι ακόμα και σήμερα η ηγεσία της Χαριλάου δεν βλέπει τον κίνδυνο και δεν διαμορφώνει για να προλάβει τις εξελίξεις.

Δεύτερον, επιδιώκει να αναγκάσει τον Νίκο Ανδρουλάκη, αμυνόμενος στις επιθέσεις που του γίνονται, να αποκλείει τη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, ώστε μετά να μην μπορεί να την διαμορφώσει και να την επιλέξει!

Ειδικά στο τελευταίο η ηγεσία της Χαριλάου Τρικούπη δείχνει να «τσιμπάει», φοβούμενη μήπως του φύγουν οι λεγόμενοι «κεντρώοι ψηφοφόροι». Εκείνοι, δηλαδή, για τους οποίους δεν έχει διαμορφώσει την «υγειονομική ζώνη» για να παραμείνουν στο κόμμα τους. Και αυτή δεν μπορεί να είναι η αναβίωση του «αντι-ΣΥΡΙΖΑ μετώπου» του 2019, αλλά η συνεπέστερη κριτική στην κυβέρνηση και οι αποστάσεις από αυτή!

ΥΓ: Σοσιαλ-Καμμένος λοιπόν ο Νίκος Ανδρουλάκης κατά τον Κυριάκο Μητσοτάκη! Μόνο που ο Π. Καμμένος όχι απλά ανήκε στο παρελθόν στη ΝΔ, αλλά αναδείχτηκε από τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και την οικογένεια Μητσοτάκη ως βουλευτής!

https://www.ieidiseis.gr/paixnidia-eksousias/177321/o-mitsotakis-apokalei-ton-androulaki-sosial-kammeno-o-diplos-tou-stoxos

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
33,100ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα