Ο Κ.Μπακογιάννης αποκάλεσε τον Κ.Μητσοτάκη μεγάλο «Πατισάχ» και «Σουλτάνο» – Οι υποκλοπές άναψαν «φωτιές»

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Το όνομα του Δημάρχου Αθηναίων μαζί με την μητέρας του και της αδελφή του βρίσκονταν στην λίστα Βαξεβάνη

O Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης χθες κατά την ομιλία του στο συνέδριο της ΚΕΔΕ αποκάλεσε εμμέσως πλην σαφώς τον θείο του και πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη «Σουλτάνο» και «Πατισάχ»(ο τίτλος του ηγεμόνα στην Περσική και Οθωμανική Αυτοκρατορία)!

Είχε μάλιστα πει νωρίτερα πως ο μεγαλύτερος «τζαμπατζής» στον Δήμο Αθηναίων και στην Ελλάδα είναι το κράτος, μόνο που το κράτος είναι ο θείος του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μάλιστα χρονικά, η δημαρχία του ταυτίζεται εξολοκλήρου με την κυβέρνηση του θείου του. Με εξαίρεση τους πρώτους δύο μήνες στον Δήμο Αθηναίων, όλοι οι υπόλοιποι ταυτίζονται χρονικά με την κυβερνητική θητεία του Κ.Μητσοτάκη.

Προφανώς κάτι δεν πάει καλά μέσα στην οικογένεια μετά τις πρόσφατες αποκαλύψεις στην δυσώδη υπόθεση των υποκλοπών όπου κατά την λίστα Βαξεβάνη, μέσα στις παρακολουθήσεις προσώπων βρίσκονταν και οι Κ.Μπακογιάννης, Ντόρα Μπακογιάννη και Αλεξία Μπακογιάννη, δηλαδή οι άμεσοι συγγενείς του πρωθυπουργού.

Συγκεκριμένα είπε: «Ξέρετε ποιος είναι ο μεγαλύτερος τζαμπατζής σήμερα στην Ελλάδα και ο μεγαλύτερος τζαμπατζής στον Δήμο αθηναίων;

Το ίδιο το κράτος, κάθε τόσο προστρέχουμε στο κράτος «πατερούλη» με το χέρι απλωμένο, και λέμε ω μεγάλε Σουλτάνε ω μεγάλε Πατισάχ, δώσε σε παρακαλώ και σε εμάς.

Και γίνεται ένα αλισβερίσι, το ίδιο αλισβερίσι που ζήσαμε και σήμερα, στο συνέδριό μας (στο συνέδριο παρουσιάστηκαν οι υπουργοί Στέλιος Πέτσας και Μάκης Βορίδης).

Όμως κυρίες και κύριοι, συνάδελφοι, επειδή γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια, αρνούμαστε να είμαστε υπό κηδεμονία, δεν πάει άλλο και δεν πάει άλλο όχι μόνο για εμάς αλλά και για τους ανθρώπους τους οποίους υπηρετούμε».

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/o-k-mpakogiannis-apokalese-ton-k-mitsotaki-megalo-patisax-kai-soultano-vinteo/
spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,400ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα