Ίσως αποτελεί το θέμα του Σαββατοκύριακου: Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παραχωρεί συνέντευξη στο «Βήμα της Κυριακής»!

Είναι ίσως η μόνη παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα σε μέσον του συγκροτήματος Μαρινάκη, από τότε που ξεκίνησε η άγρια αντιπαράθεση των δυο πλευρών, με την καθεμία να επιμένει στα συγκεκριμένα επιχειρήματα για τα αίτια της κόντρας αυτής.

Τις «διαπραγματεύσεις» για τη συνέντευξη, που έλαβε σύμφωνα με τις πληροφορίες των «Παιχνιδιών Εξουσίας», ο συνάδελφος Άρης Ραβανός, έκανε για μεγάλο χρονικό διάστημα ο διευθυντής του «Βήματος» Αντώνης Καρακούσης.

Ο Αλέξης Τσίπρας στην αρχή της προσέγγισης υπήρξε αρνητικός, όμως στη συνέχεια πείστηκε από τις διαβεβαιώσεις του Αντώνη Καρακούση- η συνέχεια, άλλωστε, θα κριθεί και από τον τρόπο προβολής της συνέντευξης κοκ! Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη Κυριακή παραχώρησε συνέντευξη στην ίδια εφημερίδα ο πρωθυπουργός, την προβολή της οποίας η Κουμουνδούρου θεωρεί προφανώς σημείο σύγκρισης και για τη συνέντευξη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα αποτελεί ασφαλώς μια σημαντική επιτυχία για το «Βήμα», τον Αντώνη Καρακούση και τον Άρη Ραβανό, ενώ μένει να δούμε τι ακριβώς θα σηματοδοτήσει και στις σχέσεις της Κουμουνδούρου με τον συγκεκριμένο όμιλο και την ιδιοκτησία του. Μένει, επίσης, να φανεί τι συζητήσεις θα προκαλέσει στο εσωτερικό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ευρύτερα. Το γεγονός ότι συμφωνήθηκε μεταξύ των δυο πλευρών να μην διαρρεύσει η συνέντευξη και να μην υπάρχει προαναγγελία της πριν την έκδοση της εφημερίδας (χωρίς προφανώς να υπολογίζουν στο Νews 24/7), δείχνει ίσως και τη σημαντικότητά της…

https://europost.gr/o-v-marinakis-stelnei-minyma-sto-maximoy-ti-simatodotei-to-protoselido-quot-tsipras-quot-sto-vima/