Οταν το κρατος φοβαται χρησιμοποιει το παρακρατος.

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -
Θα γινοταν χθες μια βιβλιοπαρουσιαση τηυ βιβλιου της Μαριας Νεγρεποντη-Δελιβανη “Η Ελλαδα Ματωνει” που εξηγει γιατι η Ελλαδα εινα ενα κρατος υποτελής και πως οδηγηθηκε σε αυτη την κατασταση απο ανικανες κυβερνησεις. Στην αντικυβερνητικη αυτη εκδηλωση θα παρευρισκοταν η αφροκρεμα της κοινωνιας της Θεσσαλονίκης.Και αυτο φοβηθηκε το καθεστως που χρησιμοποιησε την παρουσια του κ.Νατσιου για να ματιωσει την εκδηλωση.Ειδοποιησε η αντιτρομοκρατικη τον κ.Νατσιο οτι ετοιμαζονται διαμαρτυριες εναντιον του στην εκδηλωση της κας Δελιβανη στην παλαια αιθουσα εκδηλωσεων της Φιλοσοφικης Σχολης του Πανεπιστημιου Θεσσαλονικης.Ετσι δεν ηρθε ο κος Νατσιος.Παρ ολα αυταη διαδηλωση εγινε,μπηκαν στην αιθουσα φωναζοντες οτι ειμαστε ολοι φασιστες,διελυσαν την εκδηλωση και εφυγαν παιρνοντας μαζι τους τα εδεσματα που ειχαν ετοιμασθει.Η αστυνομια που ηξερε οτι θα γινοταν η διαμαρτυρια αφαντη.Οταν ρωτηθηκε η αστυνομια σε επικοινωνια που ειχαμε μαζι της γιατι δεν ειχε ερθει δυναμις να αποτρεψει την διαδηλωση η απαντηση που μας ελεχθη ηταν οτι “ηταν αρμοδιοτητος αλλης υπηρεσιας!!!!!
Το συμπερασμα ειναι οτι μερικοι αστυνομικοι κουκουλοφοροι(την πορακτικη αυτη την ξερουμε απο τις διαδηλωσεις των Αθηνων) οδηγησαν τους αφελεις διαδηλωτες -αφελεις γιατι ουτε την κα Δελιβανη εγνωριζαν-στην αιθουσα τελετων και ματαιωσαν την αντικυβερνητικη εκδηλωση.Ουτε επι χουντας γινοντουσαν τετοιες πραξεις, η οποια επετρεψε τον Gunter Grass να μιλησει κατα της χουντας το Μαρτιο του 1972σε εκδηλωση της Εταιρειας Μελετης Ελληνικων Προβληματων.
Ισως να χρειαζομαστε ενα νεο Πολυτεχνειο.
Λεωνιδας Χρυσανθοπουλος
Πρεσβης επι τιμη
FB
spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Δεν αποκλείεται-και πρέπει – ”να ενδιαφερθεί ” η Εισαγγελική Αρχή της Θεσσαλονίκης για την φράση του κ. αρθρογράφου ” μερικοί αστυνομικοί κουκουλοφόροι οδήγησαν τους αφελείς διαδηλωτές στην αίθουσα τελετών και ματαίωσαν την αντικυβερνητική εκδήλωση .
    ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ -ΑΝ ΕΔΡΑΣΑΝ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ – ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.
    Υ.Γ Ώστε αντικυβερνητική ήταν η εκδήλωση η χθεσινή ;;;
    ΚΑΙ έγινε εντός του χώρου του πανεπιστημιακού ασύλου, εν αγνοία κανενός φορέως του Αριστοτελείου ;;;.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
33,100ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα