Οργή στην Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο Αλβανός, ‘ραλίστας’, που σκότωσε με το αυτοκίνητό του τον 47χρονο ντελιβερά! Δεν είχε ούτε δίπλωμα!

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Πατέρας δύο παιδιών είναι ο 21χρονος οδηγός που σκότωσε τον 47χρονο ταχυδιανομέα τα ξημερώματα του Σαββάτου στην ανατολική Θεσσαλονίκη, έχοντας αναπτύξει ιλιγγιώδη ταχύτητα και παραβιάζοντας το κόκκινο στα φανάρια.

Ο 21χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είχε δίπλωμα οδήγησης. Όπως ανέφεραν οι γείτονές του στον Alpha, αυτό οφείλεται στο ότι δεν ξέρει να γράφει ελληνικά και ως εκ τούτου, δεν μπορεί να περάσει τις εξετάσεις.

Πολύ συχνά ωστόσο, οδηγούσε το συγκεκριμένο σπορ αυτοκίνητο που είναι εγγεγραμμένο στο όνομα του θείου του. Συνήθως το οδηγούσε ο 21χρονος ενώ οι γείτονες το έβλεπαν συνέχεια παρκαρισμένο έξω από το σπίτι του.

Ο οδηγός, με καταγωγή από την Αλβανία ζούσε με την οικογένειά του και τους μετανάστες γονείς τους. Όλοι τους εξασφάλιζαν τα προς το ζην μαζεύοντας παλιοσίδερα με ένα τρίκυκλο, τα οποία και πωλούσαν.

Προανάκριση για το τροχαίο δυστύχημα, κάνουν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Στο μεταξύ, το πρωί, κηδεύτηκε ο 47χρονος ντελιβεράς που άφησε την τελευταία πνοή του στο τροχαίο δυστύχημα.

https://europost.gr/orgi-stin-thessaloniki-aytos-o-alvanos-ralistas-poy-skotose-to/

spot_img

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αφού δεν έχουμε ένα δελτίο τύπου από την Τροχαία Θεσ/νίκης , για τις συνθήκες του ατυχήματος-δυστυχήματος δεν μπορούμε να είμαστε κατηγορηματικοί για τίποτε.
    Φυσικά και οι διάφοροι ρεπόρτερ αδιαφορούν για την αλήθεια .
    Οι φωτογραφίες με τις ζημιές του δικύκλου ,αν μη τι άλλο , δείχνουν υπερβολική ταχύτητα για την πόλη και για τις περιστάσεις (νύκτα).
    Η εργασία και η κυκλοφορία στους δρόμους με τόσα οχήματα και με τόσους εγωπαθείς και αμέριμνους και ”εξιταρισμένους” οδηγούς και πεζούς και με το κινητά ,ή, τα ακουστικά στα αυτιά είναι και θα γίνεται” κόλαση” ,τώρα και με ηλεκτροκίνητα και απλά ποδήλατα, που κυκλοφορούν .
    Μιλάμε για τους νεκρούς κλπ της πανδημίας ,αλλά οι νεκροί και οι τραυματίες από τα τροχαία ατυχήματα πλησιάζουν τις 10..000 κάθε χρόνο -εδώ και πολλά-πολλά χρόνια.
    Αυτοπεριορισμό και παιδεία από την οικογένεια και τα σχολεία χρειάζεται ,γιατί το ”αφηνιασμένο βόδι ”δύσκολα πιάνεται ,χωρίς βία -που δεν την θέλουμε κιόλας-.

  2. “Όλοι τους εξασφάλιζαν τα προς το ζην μαζεύοντας παλιοσίδερα με ένα τρίκυκλο, τα οποία και πωλούσαν”

    Και από τα … παλιοσίδερα αγόρασαν το σπορ αυτοκίνητο; Μήπως πουλούν και τίποτε άλλο;

    Ντροπή ν’ αφήσουν αυτό το δίποδο ελεύθερο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα