Οργή Αθηναίων με Κ.Μπακογιάννη: Έστειλε συνεργείο για να καθαρίσει ειδικώς το πεζοδρόμιο της μητέρας του

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Για όλα τα υπόλοιπα… αδιαφόρησε

Εντύπωση προκάλεσε στους Αθηναίους πολίτες η αγάπη του δημάρχου, Κώστα Μπακογιάννη, για την μητέρα του, Ντόρα Μπακογιάννη. 

Συγκεκριμένα, φαίνεται πως ο δήμαρχος έστειλε συνεργείο να καθαρίσει ειδικώς το πεζοδρόμιο της Ντόρας Μπακογιάννη στην -κεντρική λεωφόρο των Αθηνών- Βασιλέως Κωνσταντίνου.

Έτσι, χθες, το συγκεκριμένο πεζοδρόμιο της μητέρας του ήταν το μόνο που λαμποκοπούσε, ενώ όλα τα γύρω και τα απέναντι, αλλά και τα πιο κει και τα πιο μακριά… και τα ακόμη πιο μακριά ήταν ακόμα γεμάτα από μπιχλιασμένα παγόβουνα.

Μάλιστα ο Κ.Μπακογιάννης δέχθηκε έντονα «πυρά» από τους Αθηναίους πολίτες για την ανάρτηση που έκανε (μετά από τρεις μέρες εξαφάνισης) στην οποία επί της ουσίας λέει… ότι τα έκανε «όλα καλά».

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Τα περισσότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε αυτή τη στιγμή είναι από πτώσεις δέντρων, κορμών και κλαδιών, εξαιτίας του βάρους του χιονιού. Μέχρι στιγμής έχουν αναφερθεί 1093 σημεία και έχουμε ανταποκριθεί σε 511, ενώ 71 συνεργεία συνεχίζουν να επιχειρούν σε όλη την πόλη. Ήδη εκπονούμε σχέδιο για την άμεση αντικατάσταση των δέντρων που έχουμε χάσει. Ταυτόχρονα επειδή αρκετά οχήματα έχουν υποστεί ζημιές, ζήτησα από τις υπηρεσίες μας να δώσουν προτεραιότητα στις αιτήσεις αποζημίωσης που έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν οι δημότες. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν από σήμερα να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους στη διεύθυνση [email protected]. Για οποιοδήποτε πρόβλημα καλέστε στο 1595 ή κάντε αναφορά στο novoville». 

 

 

Tα σχόλια των δυσαρεστημένων και οργισμένων πια πολιτών στην ανάρτησή του κάθε άλλο παρά κολακευτικά είναι. Δεν είναι λίγοι οι πολίτες που εξακολουθούν να υφίστανται τεράστια ταλαιπωρία, 4 ημέρες μετά, από τα εκατοντάδες δέντρα που καταπλάκωσαν τα αυτοκίνητα και τις περιουσίες τους και καταγγέλλουν ότι δεν υπήρξε καμία μέριμνα το προηγούμενο διάστημα, καλώντας τον να παραιτηθεί.

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/1053083_kmpakogiannis-esteile-synergeio-gia-na-katharisei-eidikos

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΤΙΜΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΣΟΥ….
    Μακάρι όλοι να τηρούσαμε αυτή την Χριστιανική Εντολή -εκτός όσων δεν την τηρούν γιατί είναι άθεοι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,800ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα