Ο κ.Σαράκης, πραγματικός ποταμός, ανέφερε στην ΕΡΤ ότι «δεν αποδίδεται δίκαιο, δεν γίνεται σωστή απονομή δικαιοσύνης γιατί η δικαστική εξουσία καθυστερεί, κωλυσιεργία και δείχνει ύποπτη χρονοτριβή, εξαιτίας της οποίας η έρευνα βάλτωσε κάτι το οποίο ζημιώνει την καθημερινή ζωή του Έλληνα πολίτη, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα περίθαλψης στο ΕΣΥ και στα ελληνικά νοσοκομεία».

«Η Δικαιοσύνη έπρεπε να έχει αποκρυσταλλώσει τα ένοχα πολιτικά πρόσωπα και να έχουν ήδη υπάρξει συλλήψεις. Μιλάμε για δημόσιο χρήμα και είμαστε ακόμα στο στάδιο της παροχής εξηγήσεων; Απαράδεκτο. Συλλαμβάνουν δικηγόρους στη μέση του δρόμου και δεν συλλαμβάνουν πολιτικά πρόσωπα που έχουν αποδεδειγμένη εμπλοκή σε ένα υπαρκτό, τεράστιο και ογκώδες σκάνδαλο, με χρήματα που έκλεβαν από την τσέπη του έλληνα φορολογούμενου πολίτη; Πληρώναμε και πληρώνουμε κερατιάτικα, για να θησαυρίζουν κάποιοι», ανέφερε ο κ. Σαράκης, ρίχνοντας ξεκάθαρα και αιχμηρά βέλη και κατά της κυρίας Τουλουπάκη, προσωπικά, εγείροντας ζητήματα και λέγοντας πράγματα που ακούγονται για πρώτη φορά και καταδεικνύουν ότι παρασκηνιακά, γίνονται ζυμώσεις εις βάρος του δημοσίου συμφέροντος και της αλήθειας.

«Η Δικαιοσύνη, δεν θέλει να σπάσει αυγά, φοβούμενη τις πολιτικές εξελίξεις και τις εκλογές. Χειραγωγήθηκαν μηχανισμοί που δεν τους άγγιξαν. Φοβία, στη Δικαιοσύνη. Το σπαθί της Θέμιδος δεν πάει ψηλά, τα πολιτικά πρόσωπα, είναι οι ιερές αγελάδες. Ο δικαστής, φοβάται, την αλλαγή πολιτικής κατάστασης, με στοχοποίηση των δικαστών», πρόσθεσε ο κ. Σαράκης.
Καταλήγοντας, ο γνωστός ποινικολόγος, ανέφερε με νόημα: «Εάν δω ότι δεν προχωράει η έρευνα, θα τα δώσω όλα στη δημοσιότητα, γιατί στο χωριό μου λένε ότι το καλό το παλληκάρι, ξέρει κι άλλο μονοπάτι. Η υπόθεση δεν θα θαφτεί».

Με την παρέμβαση Σαράκη στην ΕΡΤ, ξεκάθαρα τίθεται θέμα ευθείας αμφισβήτησης του προσώπου της κυρίας Τουλουπάκη όσον αφορά την απρόσκοπτη συνέχεια της έρευνας, τουλάχιστον από την πλευρά του συνηγόρου των προστατευόμενων μαρτύρων και από το FBI.

europost.gr