Ολυμπιακός μαινόμενος: «Εγκληματική οργάνωση Δ.Μελισσανίδης & Γ.Παπαδόπουλος» – «Τι γύρευε ο Γ.Δημητριάδης στον Κορυδαλλό;»

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Η εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ πυροδότησε «πυρηνική έκρηξη» Β.Μαρινάκη μέσω… Α.Κούγια!

Σε εμπρηστικές δηλώσεις με τις οποίες «καλεί τον πρωθυπουργό Κ.Μητσοτάκη να παρέμβει και να εξαρθρώσει την εγκληματική οργάνωση που έχει στηθεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο από τον Δημήτρη Μελισσανίδη που είχε καταδικαστεί για πλαστογραφίες και έχει θητεύσει στις φυλακές του Κορυδαλλού», προχώρησε ο αντιπρόεδρος και νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός ,Αλέξης Κούγιας «κατόπιν συννενόησης» όπως είπε ο ίδιος, με τον ηγέτη της ΠΑΕ Ολυμπιακού Β.Μαρινάκη.

Αναφορές έκανε μέχρι και στον ανιψιό του πρωθυπουργού, τον Γρηγόρη Δημητριάδη τον οποίο κατηγόρησε για εμπλοκή με ποινικούς και συχνές επισκέψεις στον Κορυδαλλό!

Μεταξύ άλλων είπε:

«Κατόπιν συνεννόησης με τον πρόεδρο και ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, κ. Μαρινάκη, θέλω να τοποθετηθώ με όσο το δυνατόν μεγάλη ψυχραιμία. Δυστυχώς κάθε μέρα μια εγκληματική οργάνωση με επικεφαλής έναν υπάλληλο της ΕΠΟ, έναν κακοποιό στην κυριολεξία που έστηνε παιχνίδια με τη συμμορία της Ηλιούπολης, με τους εγκληματίες που πήγαν φυλακή, έχουν καθίσει σαν βδέλα πάνω στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Έχουν δύο κλόουν τον Μάνταλο και έναν Σπυρόπουλο στην ΚΕΔ, τους οποίους έχουν τοποθετήσει εκεί για να παίρνουν μεγάλους μισθούς και είδατε σήμερα τι συνέβη.

Υπήρχε εντολή να εγκαταλείψουμε το γήπεδο. Από σεβασμό στην ιστορία του Ολυμπιακού και σε όλους αυτούς που αγαπούν το ποδόσφαιρο δεν αποχωρήσαμε.

Ένα πεντακάθαρο γκολ, ένα πέναλτι που θα το έδινε και ο καθαρότερος ποδοσφαιρικός ηγέτης, ο Μελισσανίδης, ο άνθρωπος που δεν θα έπρεπε να είναι στο ποδόσφαιρο γιατί έχει καταδικαστικές αμετάκλητες αποφάσεις για δωροδοκίες.

Ο άνθρωπος που δεν πρέπει να είναι στο ποδόσφαιρο γιατί έχει αμετάκλητες αποφάσεις για δωροδοκίες δημοσίων υπαλλήλων.

Έχει κλόουν τους υπόλοιπους που είναι στην ΕΠΟ. Δεν σέβεται τη δημοκρατία. Υπεύθυνος για όλη αυτή την κατάσταση είναι ο πολιτικός προϊστάμενος του κράτους. Στήνουν κάθε Κυριακή παιχνίδια. Δεν είναι δυνατόν να φέρνεις αυτόν τον διαιτητή εδώ.

Ο κ. Μαρινάκης μου έδωσε μετά από συνεννόηση να καταγγείλω αυτό το βρώμικο κύκλωμα. Δυστυχώς ο κ. Βρούτσης είναι νέος στο Υπουργείο θα πρέπει να πάρει άμεσα μέτρα. Μου έχουν στείλει οπαδοί όλων των ομάδων που διεκδικούν το πρωτάθλημα. Μου είπαν το γκολ ήταν κανονικό. Το πέναλτι, ήταν πέναλτι.

Θα συζητήσουμε με τον κ. Μαρινάκη. Ήλπιζα πως αλλάζοντας η Κυβέρνηση και εκεί που γίνονται μεταρρυθμίσεις κάτι θα γίνει με το ποδόσφαιρο. Έχουν καθίσει στην ΕΠΟ σαν τις βδέλες.

Υπάρχει ένας από την Αχαΐα που γύριζε μαζί με τον Παπαδόπουλο και εξαγόραζε όλες τις ενώσεις. Θα δούμε τι θα γίνει όμως πρέπει να τελειώνει αυτή η ιστορία.

Εγώ δεν έχω καμία ανάγκη. Κανείς δεν μπορεί να διακόψει τη διασκέδαση του Ελληνικού Λαού. Καλύτερα που δεν είχε κόσμο στο γήπεδο γιατί θα είχαμε θρηνήσει θύματα. Είναι πρόκληση και για την Δημοκρατία.

Πρέπει επιτέλους να παρέμβει ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, να διακόψει ο ίδιος το ελληνικό πρωτάθλημα. Γιατί να πρέπει να αποχωρήσει ο Ολυμπιακός για να γίνει ένα σοκ;

Προσκαλώ τον Μητσοτάκη να πάρει θέση και να διακόψει το πρωτάθλημα να μην συνεχίσει να υπάρχει η ομπρέλα του ανιψιού του σε αυτούς τους εγκληματίες.

Πρέπει να τελειώνουμε με τους εγκλήματίες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ευτυχώς υπάρχει ο κ. Οικονόμου αντιεισαγγελέας και ο κ. Φλωρίδης.

Ο κ. Βρούτσης αν δεν μπορεί να αλλάξει. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Εγώ θα κάνω τα πάντα, είναι πολύ μεγάλος σύλλογος ο Ολυμπιακός και στο τέλος θα τα καταφέρουμε».

Kαι ακόμα είπε:

«Η εγκληματική οργάνωση, που έχει επικεφαλής αυτόν τον εγκληματία, τον Γιάννη Παπαδόπουλο, ο οποίος από συγκυρίες δεν βρίσκεται για όλη του τη ζωή στη φυλακή, με τα εγκλήματα που κάνει κάθε μέρα, σε όλη την Ελλάδα, και ο οποίος ελέγχει όλη την ελληνική διαιτησία.

Και ο οποίος, βεβαίως, μαζί με τον χρηματοδότη του, έχουν καταστρέψει ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο από τότε που εμφανίστηκαν, την τελευταία δεκαετία.

Εβαλαν, τοποθέτησαν, επέλεξαν διαιτητή για το παιχνίδι Ολυμπιακού-ΑΕΚ, έναν διαιτητή ο οποίος διαιτητεύσει ένα πρωτάθλημα που είναι ισάξιο της Super League 2 στην Ελλάδα, τα παιχνίδια όλα ελέγχονται κάθε Κυριακή ως στημένα από τη Sports Radar και ο οποίος σε διεθνές επίπεδο, έχει να διαιτητεύσει διεθνή αγώνα πάρα πολλά χρόνια. Διαιτητεύει μόνο αγώνες Νέων και Γυναικείων ομάδων», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Θέλουν να καταστρέψουν τον Ολυμπιακό σε όλα τα επίπεδα. Μαζί με τον κ. Μαρινάκη, έχουμε αποφασίσει να ξεβρομίσουμε το ποδόσφαιρο», ανέφερε μεταξύ άλλων.

«Δυστυχώς, η Εγκληματική Οργάνωση έχει στοχεύσει τον Ολυμπιακό και αυτό αποδεικνύεται ότι από αυτήν την επιλογή. Σήμερα, αφού πλεόν είμαι αντιπρόεδρος στον Ολυμπιακό και με ενδιαφέρουν οι νέοι παίκτες, παρακολούθησα το παιχνίδι Ολυμπιακός Β με την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος της Super League B την Καλλιθέα.

Ο διαιτητής Ντάουλας, εκτός του ότι από το πρώτο λεπτό προσπαθούσε να εξοντώσει τον Ολυμπιακό με κάρτες, και μιλάμε για παιδιά 17χρονα, που έπαιζαν με ανθρώπους 33, 34, 35 ετών που έπαιζαν πολύ σκληρά, στο τέλος αγνόησε ένα πέναλτι, αυτός και ο βοηθός, το οποίο θα έδινε και ο πρόεδρος της Καλλιθέας.

Δυστυχώς, θέλουν να καταστρέψουν τον Ολυμπιακό σε όλα τα επίπεδα, αλλά εγώ θα σας πω κάτι, για να το βάλετε καλά στο μυαλό σας. Μαζί με τον κ. Μαρινάκη, έχουμε αποφασίσει να ξεβρομίσουμε το ποδόσφαιρο.

Εάν η Κυβέρνηση έχει θέληση να δει τα πράγματα ξεκάθαρα και οι ίδιοι οι Υπουργοί, οι οποίοι πραγματικά επιβλέπουν αυτή την εύρυθμη λειτουργία, δεν έχουν τσίμπλες στα μάτια, θα πρέπει να κλείσουν πάρα πολλούς στη φυλακή. Εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να γίνει αυτό», ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας.

Σε επόμενη επίσημη ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει:

 «Απόψε ήταν το αποκορύφωμα της δράσης της Εγκληματικής Οργάνωσης στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο.

Μέσα σε λίγες εβδομάδες μας στέρησαν έως και 11 βαθμούς (με ΠΑΟ, Βόλο, Ατρόμητο, ΑΕΚ) και αλλοίωσαν το Πρωτάθλημα.

Αυτά που καταγγέλλαμε τόσο καιρό με κάθε τρόπο και σε όλους τους τόνους, τα είδε κάθε Έλληνας φίλαθλος αποτυπωμένα στο γήπεδο και είναι ηθική δικαίωση τα όσα έγιναν έτσι ξεδιάντροπα κάτω από τους προβολείς.

Δυστυχώς το μόρφωμα που σαπίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν αντιμετωπίζεται ποδοσφαιρικά.

Και αναφερόμαστε στην Πολιτεία και τις Αρχές.

Από εδώ και πέρα όποιος δεν ασχοληθεί με την εξαφάνιση της Εγκληματικής Οργάνωσης, τότε σημαίνει και είναι προφανές ότι την υποθάλπτει.

Τα λόγια τελείωσαν».

https://www.pronews.gr/athlitismos/elliniko-podosfairo/olympiakos-mainomenos-mafia-kai-egklimatiki-organosi-o-d-melissanidis-kai-o-g-papadopoulos-ti-gyreye-o-g-dimitriadis-ston-korydallo/

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Τι κρίμα γιατί μέχρι τώρα ο κ. Κούγιας έδειχνε διαβασμένος και μετρημένος στις δημόσιες δηλώσεις του .Είπε πολλά και πολύ δύσκολα θα τα υποστηρίξει σε κατάθεσή του όταν κληθεί από τους αρμόδιους εισαγγελείς. Τι να πεις για τον Ολυμπιακό που φαίνεται ότι αποφάσισε να ενεργήσει όπως ο Σαμψών ”αποθανέτω μετά των αλλοφύλων” να καταστρέψει δηλαδή όλο το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα .
    Η ΠΡΩΤΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΝΤΑΣ ”ΑΧΑΣΤΟΣ” ΓΙΑ ΜΙΑ 10ΕΤΙΑ (ΑΣ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΜΕ ΠΩΣ ΣΥΝΕΒΗ ΑΥΤΟ) ΔΕΝ ΕΜΑΘΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΝΕΑΝΙΚΟ ΜΠΟΥΛΙΝΓΚ ,ΠΟΥ ΕΠΙΠΟΛΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΙΔΙΩΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΡΥΟΥΣΗΣ .
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΟΥΓΙΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
28,600ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα