Οι Τούρκοι μιλούν για τεχνικό διάλογο με την Ελλάδα στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ

15/1/21 | 0 | 0 | 133 εμφανίσεις

Το πρακτορείο Ανατολή αναφέρεται σε συνομιλίες τεχνικού επιπέδου επικαλούμενο στρατιωτικές πηγές

Για ελληνοτουρκικές συνομιλίες τεχνικού επιπέδου που θα εκκινήσουν την επόμενη εβδομάδα κάνει λόγο το ημιεπίσημο τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε την Παρασκευή, επίκειται η έναρξη διαλόγου τεχνικών κλιμακίων στην έδρα του ΝΑΤΟ, όπως αναφέρουν στο τουρκικό πρακτορείο πηγές ασφαλείας της γειτονικής χώρας.

Οι φερόμενες συνομιλίες αυτές θα προηγηθούν της έναρξης του 61ου γύρου των διερευνητικών επαφών μεταξύ Αθήνας και Άγκυρας που προγραμματίζονται να αρχίσουν στις 25 Ιανουαρίου στην Κωνσταντινούπολη.

Το πρακτορείο προσθέτει ότι «οι τεχνικές συνομιλίες θα ασχοληθούν με τις θαλάσσιες διαφορές μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας, όπως συμφωνήθηκε να διεξαχθούν από τις στρατιωτικές επιτροπές των δύο χωρών κατόπιν συνάντησης μεταξύ του Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και του Γενικού Γραμματέα του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ.»

Υπενθυμίζεται ότι η Αθήνα έχει επανειλημμένα διαψεύσει ισχυρισμούς περί ελληνοτουρκικού διαλόγου στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ.

Πηγή: Πρακτορείο Ανατολή/Καθημερινή

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    24/2/21 | (4 σχόλια)
    Όταν αγανακτισμένοι από την κακιά μας μοίρα θέλουμε να ρίξουμε τις αιτίες της κακοδαιμονίας μας κάπου, λέμε ότι φταίει το Σύστημα. Το ίδιο όταν βλέπουμε να χειραγωγείται η κοινωνία και η πολιτική ζωή. Τι είναι το Σύστημα; Είναι, μάλλον, ένα ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας