Οι ΗΠΑ δεν θα συμμετάσχουν σε επιθετικές επιχειρήσεις κατά του Ιράν

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

ΤΕΧΡΑΝΗ, 14 Απριλίου (MNA) – Οι ΗΠΑ δεν θα συμμετάσχουν σε καμία επιθετική επιχείρηση κατά του Ιράν, δήλωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν.

Οι ΗΠΑ δεν θα συμμετάσχουν σε καμία επιθετική επιχείρηση κατά του Ιράν, κατέστησε σαφές ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν στον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπέντζαμιν Νετανιάχου, δήλωσε στο CNN ανώτερος κυβερνητικός αξιωματούχος.

Τα σχόλια μεταδόθηκαν κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας που μοιράστηκαν οι δύο ηγέτες μετά τα αντίποινα του Ιράν κατά του ισραηλινού καθεστώτος.

Σε απάντηση στην ισραηλινή τρομοκρατική επίθεση στο κτίριο του προξενείου του Ιράν στη Συρία την 1η Απριλίου, το Σώμα των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης επιτέθηκε σε στόχους στην κατεχόμενη Παλαιστίνη με δεκάδες drones και πυραύλους νωρίς την Κυριακή.

Το ισραηλινό καθεστώς επιτέθηκε στο προξενείο του Ιράν στη συριακή πρωτεύουσα της Δαμασκού την 1η Απριλίου. Η ισραηλινή επίθεση οδήγησε στην καταστροφή ολόκληρου του κτιρίου και στο μαρτύριο και τον τραυματισμό όλων όσων βρίσκονταν μέσα σε αυτό.

Επτά από τους στρατιωτικούς συμβούλους του Σώματος των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης (IRGC) σκοτώθηκαν μετά την ισραηλινή επίθεση στο προξενείο του Ιράν στη Δαμασκό.

MP/PR

en.mehrnews.com

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
33,100ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα