«Οικογενειακές ιστορίες» με τον Ανδρέα Πάτση: Ποιά γνωστή δημοσιογράφος είναι η γυναίκα του; Η κουμπαριά με τον Στέλιο Πέτσα και η ‘αμαρτωλή’ λίστα

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

«Οικογενειακές ιστορίες» με τον Ανδρέα Πάτση – Η αποκάλυψη του σκανδάλου κερδοσκοπίας του βουλευτή Γρεβενών Ανδρέα Πάτση, σε βάρος χιλιάδων δανειοληπτών, προκάλεσε τριγμούς στο Μαξίμου. Παράλληλα, αποκαλύφθηκαν υπέρογκες απευθείας αναθέσεις των ΕΛΤΑ στον γαλάζιο βουλευτή, ο οποίος διατηρούσε στενές σχέσεις με το κυβερνητικό επιτελείο.

Μετά την θύελλα αντιδράσεων, η κυβέρνηση ανακοίνωσε τη διαγραφή του, ενώ ακολούθησε η παραίτηση του επικεφαλής των ΕΛΤΑ, Γιώργου Κωνσταντόπουλου.

Την ίδια ώρα η αξιωματική αντιπολίτευση κατηγορεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι γνώριζε το όργιο, καθώς ο Πάτσης ήταν και, σύμφωνα με καταγγελίες παραμένει, επικεφαλής δικηγορικού ομίλου «είσπραξης ληξιπρόθεσμων απαιτήσεων»!

Μάλιστα, όπως αποκαλύφθηκε, στην ‘αμαρτωλή’ λίστα Πέτσα που μοίρασε εκατομμύρια σε ΜΜΕ με αδιαφανή τρόπο, συγκαταλέγεται και το σάιτ με την επωνυμία pointmedia.gr το οποίο εμφανίζεται να διευθύνει η σύζυγος του Πάτση, η δημοσιογράφος Βίκυ Παπαλουκά. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Στέλιος Πέτσας μαζί με τη σύζυγο του πάντρεψε τον Πάτση με την Παπαλουκά.

 

Το κωμικοτραγικό της υπόθεσης; Ως βουλευτής Γρεβενών, ο Ανδρέας Πάτσης παραχωρούσε συνεντεύξεις για τις «ημέρες και τα έργα» του στην ίδια τη σύζυγό του! Μα που αλλού συμβαίνουν αυτά;

 

https://europost.gr/oikogeneiakes-istories-ton-andrea-patsi-poia-gnosti-dimosiografos-gynaika-toy/

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα