Ν.Μπακογιάννη για έγκλημα Τεμπών: «Όπως όλοι και ο Κ.Καραμανλής θα κριθεί από την ελληνική δικαιοσύνη»

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

«Δεν θα αφήσει κανείς να ξεχαστεί αυτή η τραγωδία – Θα υπάρξει δικαίωση»

Ν.Μπακογιάννη για έγκλημα Τεμπών: «Όπως όλοι και ο Κ.Καραμανλής θα κριθεί από την ελληνική δικαιοσύνη»

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης το πρωί της Τετάρτης (28/2), με αφορμή την επέτειο του ενός χρόνου από το έγκλημα των Τεμπών τόνισε πως «όπως όλοι και ο κ. Καραμανλής θα κριθεί από την ελληνική δικαιοσύνη».

Παράλληλα, ανέφερε ότι «δεν θα αφήσει κανείς να ξεχαστεί αυτή η τραγωδία. Θα υπάρξει δικαίωση, είναι κάτι παραπάνω από θέμα τιμής να βρεθεί τι έφταιξε. Στην Κρήτη, έχουμε μία ευχή: “Να είναι καλά τα παιδιά σου”. Ένας χρόνος είναι μία αιωνιότητα.

Όπως όλοι και ο κ. Καραμανλής θα κριθεί από την ελληνική δικαιοσύνη».

«Οι αγρότες δεν αντέχουν μία πολιτική που τούς φέρνει σε απόγνωση»

«Πρέπει να αλλάξει η πολιτική της κυβέρνησης» για την αντιμετώπιση και κάλυψη των αναγκών των αγροτών, προσέθεσε για τις κινητοποιήσεις των αγροτών.

«Αν οι Χούθι συνεχίσουν τις επιθέσεις τους, ξέρετε πού θα φθάσουν οι τιμές των προϊόντων; Δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει, ο ελληνικός λαός ξέρει πόσο ακριβά πλήρωσε τα μνημόνια αλλά και πολιτικές του αέρα», σημείωσε η Ντόρα Μπακογιάννη.

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/n-mpakogianni-gia-egklima-tempon-opos-oloi-kai-o-k-karamanlis-tha-krithei-apo-tin-elliniki-dikaiosyni/?utm_source=projectagora&utm_medium=contentdiscovery
spot_img

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ε… αφού το είπε η κυρία Μπακογιάννη -που δεν το είπε έτσι ακριβώς γιατί άκουσα την συνέντευξή της-περιμένουν πολλοί να συμμορφωθούν οι αρμόδιοι εισαγγελείς και δικαστές , αλλά δύσκολα συννόμως και σωφρόνως θα κατηγορήσουν τον υπουργό ,αφού αυτός ΔΕΝ ”αναπλήρωνε” τον σταθμάρχη της Λάρισας που ”δεν πάτησε τα κουμπιά” διαχωρισμού των γραμμών για την ακίνδυνη πορεία των δύο αντιθέτως κινουμένων τρένων , όπως έκαναν όλα τα προηγούμενα χρόνια- που δεν λειτουργούσαν τα αυτόματα συστήματα- οι άλλοι σταθμάρχες.
    Όσο για τις ”Κασσάνδρες” που προειδοποιούσαν τον υπουργό για δυστυχήματα τα είδαν σε όνειρο προφητικό ;;;.
    Και γιατί δεν επεσήμαναν την προσοχή των συναδέλφων τους μηχανοδηγών και σταθμαρχών, που εκπροσωπούσαν συνδικαλιστικά ;;;.
    Δεν τους ενδιέφεραν οι ζωές των επιβατών ;;;.
    Υ.Γ Άραγε ,ΑΔΕΡΦΙΑ , σε πόσες άλλες Υπηρεσίες του κράτους και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης υπάρχει συνολική περιφρόνηση Κανονισμών και διαδικασιών από τους υπαλλήλους τους , περιφρόνηση που υπήρξε πριν ένα χρόνο στον σιδηροδρομικό σταθμό της Λάρισας;;;.
    Γιατί νομίζετε ότι αρνούνται την αξιολόγηση και δεν έχουν σε υπόληψη τους αυστηρούς και ”υπηρεσιακούς” προϊσταμένους τους , τους οποίους προσφωνούν σαράντα χρόνια τώρα με το μικρό τους όνομα και τους έχουν ”κολλητούς”;;;.

    • Είσαι ο μόνος εδώ μέσα που εξακολουθεί να μην “καταλαβαίνει” περί τίνος πρόκειται, προσβάλλοντας μνήμες θυμάτων και όλους τούς άλλους που καταλαβαίνουν και που με περισσό θράσος (αλήθεια, ποιος σού το έδωσε;) και γελοιότητα αποκαλείς “ΑΔΕΡΦΙΑ” και μάλιστα με κεφαλαία!

      Οι μεγάλες αποκαλύψεις της «δημοκρατίας» για τα Τέμπη

      Αυτό το ασήμαντο ανθρωπάκι, ο γιός τού Αχιλλέα Καραμανλή, <a href=https://www.dimokratia.gr/politiki/574056/tempi-xediantropi-kalypsi-ston-pseydomeno-karamanliψευδόρκησε, αλλά για να τον καλέσει ο ανακριτής, όπως κάθε κοινό θνητό, πρέπει να το επιτρέψει η Βουλή. ΓΙΑΤΙ; Αυτή η σκανδαλώδης διάκριση πρέπει να εκλείψει, διότι δεν υπάρχει άνθρωπος με αξιοπρέπεια που να την δέχεται.

      • ψευδόρκησε και ο ανακριτής έχει κάθε δικαίωμα να τον καλέσει και να διατάξει κατά την κρίση του ακόμη και την προφυλάκισή του. Δεν μπορεί επί 50 χρόνια να έφταιξε μόνον ο Τσοχατζόπουλος….

        Η χώρα μας κατάντησε έτσι που κατάντησε, επειδή υπάρχουν ανθρωπάρια σαν κι εσένα, Ναλμπάντη, που δεν “καταλαβαίνουν”, βάζουν το κόμμα πάνω απ’ όλα, προσκυνούν και γλείφουν τούς πολιτικούς που τούς βολεύουν.

        • Εγώ ”απαλλάσσω” -με επιχειρήματα λογικά και νομικά -και την τελική απαλλαγή ή καταδίκη όλων των κατηγορηθέντων την αφήνω στην Δικαιοσύνη ,αυτήν που έχουμε χρόνια τώρα.
          Εσείς κύριε Επισκεπτ-άκη θεωρείτε κατηγορουμένους όσους γράφουν τα πρωτοσέλιδα και οι δημοσιογραφούντες εισαγγελείς και οι ”μεθυσμένοι” στα καφενεία.
          Φανερό ότι διαφωνούμε ,αλλά δεν σας χαρακτηρίζω προσωπικώς . Φαίνεται από τα γραπτά σας.

          • Κανέναν δεν απαλλάσσεις -πού είναι η “απαλλαγή” (sic);- και ακριβώς το ζητούμενο είναι να αφήσουν την Δικαιοσύνη να κάνει την δουλειά της και με τούς πολιτικούς, όπως με όλους τούς πολίτες. Η Δικαιοσύνη που έχομε “χρόνια τώρα” δεν είναι ανεξάρτητη, για λόγους που έχουν πολλάκις εξηγηθεί, κι αυτό ακριβώς πρέπει ν’ αλλάξει.

            Εγώ δεν θεωρώ κανέναν κατηγορούμενο, αλλά αν τα άρθρα των εφημερίδων, τα οποία γράφουν χωρίς περιστροφές βαρύτατες κατηγορίες, μένουν αναπάντητα, τότε οι κατηγορίες ισχύουν.

            Εσύ από πού κι ως πού και με ποια στοιχεία κάνεις τον συνήγορο υπερασπίσεως; Μπορείς να διαψεύσεις αυτά που εγώ παρέθεσα από εφημερίδα ανεγνωρισμένως σοβαρή; Αν ναι, παράθεσέ τα. Αν όχι, βγάλε επιτέλους τον σκασμό. Μην μεταφέρεις εδώ μέσα την αηδή κομματική σου πυγολειχία.

  2. Δεν θα απαντούσα γιατί λίγοι ”μας διαβάζουν” ,αλλά θα γράψω για την ψευδορκία,
    ”όποιος ενώ εξετάζεται ως διάδικος ή μάρτυρας σε δικαστήριο ή ενώπιον αρχής αρμοδίας να ενεργήσει εξέταση για την κρινόμενη υπόθεση εν γνώσει του καταθέτει ψευδή στοιχεία σχετικά με την υπόθεση ή αρνείται ή αποκρύπτει την αλήθεια-(ποιος την ξέρει;;;) ,τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών έως τρία έτη και χρηματική ποινή .΄’ Άρθρο 224 παρ. 1 του Συριζαίϊκου Ποινικού Κώδικος.
    Όσο για την εφημερίδα Δημοκρατία ,που βραβεύθηκε -το χάρηκα-περιμένω να ξεπεράσει έστω και μια εκατοντάδα τους καθημερινούς λίγους αναγνώστες της. Ως τότε ας την διαβάζουν όσοι την βράβευσαν .

    • Και που “απάντησες” (sic) τι είπες ακριβώς, αν βέβαια καταλαβαίνεις και ο ίδιος; Ότι συγκαλύπτουν την ψευδορκία τού Κωστάκη τού Αχιλλέα, με βάση το άρθρο περί ευθύνης υπουργών, που δεν ισχύει για όλους τούς Έλληνες, αλλά μόνο γι αυτούς που προσκυνάς.

      Λίγοι διαβάζουν τις σοβαρές εφημερίδες, καθ’ ότι ουκ εν τω πολλώ το ευ. Αυτό που δεν μπορείς εσύ να ξεπεράσεις, διότι σαφώς δεν το περίμενες, είναι ότι η εφημερίδα αυτή βραβεύτηκε. Δεν πειράζει, πιες μια δροσερή πορτοκαλάδα, να πάνε τα φαρμάκια κάτω 🙂

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
33,100ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα