Ναγκόρνο Καραμπάχ: Ισραηλινός πύραυλος προκάλεσε κρατήρα βάθους 15 μέτρων

7/10/20 | 0 | 0 | 350 εμφανίσεις

Οκτώβριος 6, 2020. 22:44

Μετά από επίθεση των Αζέρων στην πρωτεύουσα του Ναγκόρνο Καραμπάχ, Στεπανακέρτ , με το ισραηλινό πυραυλικό σύστημα ‘ Lora’ κατά θέσεων των αρμενικών ενόπλων δυνάμεων, σχηματίστηκε ένας κρατήρας 15 μέτρων.

Η σύγκρουση ήταν τόσο ισχυρή που καταγράφηκε από διαστημικό σκάφος, ενώ η ίδια η διάμετρος του ανοίγματος της γης έφθανε τα 30 με 35 μέτρα.

Το Αζερμπαϊτζάν άρχισε να χρησιμοποιεί αυτό το όπλο για να χτυπήσει σε οποιαδήποτε σημείο στην Αρμενία και το Ναγκόρνο Καραμπάχ: στρατιωτικές αεροπορικές βάσεις, αποθήκες όπλων και πυρομαχικών,ακόμη και την ίδια την πρωτεύουσα της Αρμενίας, εφόσον βέβαια η κλιμάκωση του πολέμου φθάσει σε πολύ σοβαρά επίπεδα.

Ο πύραυλος αυτός που εκτοξεύθηκε από το στρατό του Αζερμπαϊτζάν δεν έγινε αντιληπτός από τους Αρμένιους. Σε αυτό έπαιξε ρόλο η καταστροφή του συστήματος S-300 πριν από λίγες ημέρες με Drones αυτοκτονίας που προμήθευσε το Ισραήλ στο Αζερμπαϊτζάν.

 © Βαλκανικό Περισκόπιο 

Category: Ειδησεις

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

    28/10/20 | (0 σχόλια)
    ΑΡΙΑΔΝΗ ΧΑΤΖΗΓΙΩΡΓΗ Όταν ήμουν φοιτήτρια είχα γνωρίσει μια πολύ ασυνήθιστη κυρία. Στα χρόνια της δικτατορίας είχε απομονωθεί μαζί με τον άνδρα της στο χωριό του σ’ένα νησάκι – υπήρξε διωκόμενος ως δημοκρατικός στρατιωτικός – κι ο τρόπος που βρήκε ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας