Μ.Φουρθιώτης για Μαξίμου: «Είχαν σχέσεις μαζί μου – Με αυτά που έχω θα στείλω πολιτικούς στη φυλακή»!

1/5/21 | 1 | 0 | 414 εμφανίσεις

Τι αναφέρει για Γεραπετρίτη, Σκέρτσο & Χατζηδάκη

Σε μία αποκάλυψη-σοκ προχώρησε ο Μένιος Φουρθιώτης λίγο πριν συλληφθεί, σε συνέντευξη στον Στέφανο Χίο που βγήκε τώρα στη δημοσιότητα, στην οποία αποκαλύπτει πως έχει σχέσεις με το Μέγαρο Μαξίμου, επιβεβαιώνοντας έτσι τις υποψίες για επαφές με κυβερνητικά στελέχη, ενώ παράλληλα πρόσθεσε πως θα στείλει πολιτικά πρόσωπα στη φυλακή!

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, στην οποία ο Φουρθιώτης αρνείται τα πάντα, υποστηρίζει πως υπάρχει συμβόλαιο θανάτου εναντίον του εκεί ο κ.Χίος τον ρωτάει «Έχει σχέση και το Μαξίμου δηλαδή;» 

Και ο παρουσιαστής απαντάει: «Δεν ξέρω αν έχει σχέση το Μαξίμου, αν έχει συγκεκριμένο άνθρωπο στο Μαξίμου. Ναι, αυτοί είχαν πάντως σχέση μαζί μου. Αυτό σε παρακαλώ μην το πεις γιατί θα βρεθώ όντως δολοφονημένος. Τίποτα από όλα αυτά που λένε δεν είναι αληθές. Δηλαδή όλα ακριβώς έχουνε παρασταθεί και για αυτό δεν μου έχει απαγγελθεί καμιά κατηγορία. Δεν υπάρχει, ο Βρούτσης είναι κατηγορούμενος, γιατί έκανε και πλάνη στις αρχές».

(Σ.Χ): Άρα ο Βρούτσης έχει παίξει παιχνίδι εκεί για να σώσει το τομάρι του

(Μ.Φ): Και εκεί είναι και άλλοι. Εκεί είναι ο Γεραπετρίτης και ο Σκέρτσος.

(Σ.Χ): Με τον ΧατΖηδάκη μιλάς;

(Μ.Φ): Μíλαγα και που μίλαγα; Κατά αρχήν δεν μίλαγα εγώ, μίλαγε ο δικηγόρος.

Παράλληλα ο κ.Φουρθιώτης δήλωσε πως έχει στοιχεία που θα στείλουν πολιτικά πρόσωπα στη φυλακή:

«Tην έχω, όλο τον φάκελο τον έχω, πρέπει να τα πάρεις όλα για να έχεις μία άποψη. Στέφανε, άμα σου δώσω τα μηνύματα ποιος εκβίαzε ποιον, γιατί θα πάω κάποια στιγμή στην δικαιοσύνη από πολιτικά πρόσωπα, νομίζω θα πάνε φυλακή, γιατί είναι γραπτά μηνύματα, και τηλεφωνήματα. Όχι υποκλοπές».

Χίος: «Και τι λέγανε»;

Φουρθιώτης: «Παίξε αυτό μην παίξεις εκείνο, κάνε αυτό μην κάνεις εκείνο͵ μην παίξεις αυτόν, μην βγάλεις αυτόν, μην κάνεις εκείνο. Αυτά είναι όλα γραπτά. Και για να μην πάθω και τίποτα τα έχουν πάρει όλοι οι δικηγόροι και είναι και συμβολαιογράφο, τα έχω όλα, με τα τηλέφωνά τους με τα πάντα». 

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/983185_mfoyrthiotis-gia-maximoy-eihan-sheseis-mazi-moy-me-ayta-poy-eho

Category: Ειδησεις

( 1 )

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. 1
  Banned_Member says:

  Στέφανος Χίος.

  Υπόδειγμα δημοσιογραφίας lol.

Back to Top

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

  23/7/21 | (0 σχόλια)
  Οι Αττίλες, με τον προχθεσινό, είναι τέσσερις. 1ος 20 Ιουλίου 1974 2ος 14 Αυγούστου 1974 3ος 14 Νοεμβρίου 1983 (Ανακήρυξη ψευδοκράτους) 4ος 20 Ιουλίου 2021 Η Τουρκία προχωρά και εμείς μετράμε. Συνήθης τακτική από τότε που, ουσιαστικά, παραδοθήκαμε. Το καθεστώς της Αμμοχώστου είναι διαφορετικό ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο