Μ.Πομπέο σε Μ.Τσαβούσογλου: «Πρέπει να μειωθεί η ένταση στην ανατολική Μεσόγειο» 

16/8/20 | 1 | 0 | 158 εμφανίσεις

Συνάντηση στην Δομινικανή Δημοκρατία είχαν σήμερα ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών, Μάικ Πομπέο και ο Τούρκος ομόλογος του, Μελβούτ Τσαβούσογλου. 

Πρέπει να μειωθεί η ένταση στην ανατολική Μεσόγειο ήταν το μήνυμα του Αμερικανού ΥΠΕΞ στον Τούρκο ομόλογό του όπως προκύπτει από το tweet του κ. Πομπέο.

«Είχαμε μια συζήτηση που έγινε την κατάλληλη στιγμή με τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου για την επείγουσα ανάγκη να μειωθούν οι εντάσεις στην Ανατολική Μεσόγειο» αναφέρεται χαρακτηριστικά στο tweet του Αμερικανού ΥΠΕΞ.

Category: Ειδησεις

( 1 )

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. 1
  Σ.Α.Ν. says:

  Ε …καλά τώρα μας δουλεύουν οι Αμερικανοί θα πουν και θα γράψουν οι Έλληνες αντικυβερνητικοί και συγχρόνως ”φιλότουρκοι” ιστότοποι και σχολιαστές .
  Πάντως μια αλλαγή βλέπουμε στον pronews ,που άρχισε να μη φιλοξενεί μόνον αντικυβερνητικές αναρτήσεις ,ίσως επειδή διαψεύδονται καθημερινώς από τα γεγονότα.

Back to Top

Leave a Reply

 characters available

 


Το σχόλιο της ημέρας

  25/9/20 | (2 σχόλια)
  Υπάρχει μια αντίφαση στην αμερικανική πολιτική στην Ανατολική Μεσόγειο η οποία είναι αξιοσημείωτη. -Πριν λίγες ημέρες διαβάσαμε την είδηση ότι η διαδικασία περί τον EastMed μετατρέπεται σε διεθνή οργανισμό. Ερώτηση: πιστεύει κανείς ότι Ελλάδα και Κύπρος θα μπορούσαν να ...

Ροή Ειδήσεων


Εορτολόγιο

Φωτογραφία της ημέρας