Μια άλλη ματιά για το πράσινο φως που άναψε η Τουρκία για ένταξη Σουηδίας στο ΝΑΤΟ

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -
Πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων του τουρκικού κοινοβουλίου που είπε Ναι στη Σουηδία ειναι ο Φουατ Οκταγ μέχρι πριν λίγους μήνες νούμερο δύο στην ιεραρχία του κράτους Αντιπρόεδρος της Τουρκιας αρμοδιος για το ψευδοκρατος
Ο Tζεμιλ Οναλ ταμίας του Τουρκοκύπριου βαρωνου των ναρκωτικων Χαλιλ Φαλιαλι (Δολοφονήθηκε τον Φεβρουάριο του 2022), διέφυγε στην Ελλάδα, ζήτησε άσυλο και στη συνέχεια εγκαταστάθηκε στην Ολλανδία.
Ο άνθρωπος που διαχειρίστηκε εκατομμύρια δολάρια του νεκρού πλέον τουρκοκύπριου βαρωνου συλλαμβανεται και οδηγείται στις φυλακε.
Πριν λίγες ημέρες κυκλοφόρησαν τηλεφωνικές συνομιλίες του από την φυλακή. Αποκαλύπτει ότι ο Φουατ Οκταγ κατά την περίοδο της θητείας του ως αντιπροέδρου είχε αναπτύξει σχέσεις με τα κυκλώματα που μετέφεραν ναρκωτικά από την Λατινική Αμερική στην Ευρώπη με κέντρο τα κατεχόμενα
Ως ταμίας του Βαρωνου Χαλιλ Φαλιαλι, ο Τζεμίλ Ονάλ αποκάλυψε ότι ο Φουατ Οκταγ έλαβε 50 εκ δολ εναντι των υπηρεσιών που προσέφερε.
Ο Τζεμιλ Οναλ στις τηλεφωνικές συνομιλίες του που βγήκαν στον αέρα από την Ολλανδία ανέφερε οτι ειναι στην διάθεση της πανίσχυρης αμερικανικής υπηρεσίας δίωξης ναρκωτικών DEA. Η πρόσβαση στις συνομιλίες από το you tube απαγορεύεται στην Τουρκία. Ο Ονάλ έδωσε τα στοιχεία και στο Ισραήλ.
Εξόριστοι Τούρκοι δημοσιογράφοι και αναλυτες υποστηρίζουν ότι οι αμερικανικές αρχές έχουν στη διάθεσή τους αρκετά επιβαρυντικά στοιχεία για την οικογένεια και το στενό περιβάλλον του Ερντογάν. Πολλοί πρωταγωνιστές παράνομων δραστηριοτήτων έχουν διαφύγει στις ΗΠΑ και βρίσκονται σε καθεστώς προστατευόμενου μάρτυρα.
Υποστηριζουν ότι ο Ερντογάν βρίσκεται υπό καθεστώς ομηρίας και ότι είναι ευάλωτος στις έξωθεν πιέσεις.
Στη φωτογραφία ο Φουάτ Οκτάγ.
spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
33,100ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα