Λ. Χρυσανθόπουλος: γιατι χρειαζεται η τρικυμια εν κρανιω των Σπετσων

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -
του Λεωνίδα Χρυσανθόπουλου
Πολυ φασαρια πάλι για το τίποτα.Τα πιο απίθανα σχόλια ακούγονται απο παντού για την συνάντηση των Σπετσών που εχει προγραμματίσει ο Πρόεδρος του Σύριζα.Σχόλια σαν “πρωτη φορά γίνεται κάτι τέτοιο,δεν ειναι δημοκρατικό κλπ” ακούγονται.
Προσωπικά νομίζω οτι οι διαμαρτυρίες οφείλονται στην τεμπελιά των περισσοτέρων συμμετεχόντων οι οποιοι θα πρέπει να υποβάλλουν γραπτές εισηγήσεις και να αναπτύξουν θέματα στην συνάντηση των Σπετσών,μακρυά απο το φώς της δημοσιότητος.
Παντως ειναι μια χρήσιμη πρωτοβουλία του Προέδρου του Σύριζα που μπορεί να καταλήξει σε σοβαρές για την Ελλάδα προτάσεις.
Και δέν ειναι η πρώτη φορά που πραγματοποειται παρομοια κλειστή συνάντηση..Το 1982 ο ΥΦΥΠΕΞ Γρηγόρης Βάρφης ειχε πραγματοποιήσει μια διήμερη συνάντηση σε ενα σπίτι στην Σαρωνίδα με σκοπό να βρεθεί ενας τρόπος βελτίωσης των ορων ενταξης της Ελλάδος στην ΕΟΚ.Στήν συνάντηση αυτή συμμετέσχε το επιτελείο του Γρηγόρη Βάρφη που αποτελείτο απο τον Γιάννο Κρανιδιώτη,τον Αχιλλέα Μητσό,τον Μάριο Καμχή,τον Νίκο Δημάδη, την Ναταλια Κοκκώνη απο τον υπογράφοντα και απο αλλα σημαντικά στελεχη.Η συνάντηση αυτή κατέληξε στην δημιουργία ενός σχεδίου που θα κατέληγε στα Μεσογειακα Ολοκληρωμένα Προγραμμάτα..Η τρικυμία εν κρανίω ηταν δύσκολη και κουραστική, αλλά τα αποτελέσματα, μακρυά απο τα φώτα της δημοσιότητος, ησαν πρακτικά και ωφέλιμα για την Ελλάδα.
Λεωνίδας Χρυσανθόπουλος
Πρέσβης επι τιμη
spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Να και μια καθαρή στήριξη από τον αφυπηρετήσαντα πρέσβη κ. Χρυσανθόπουλο της απόφασης του κ. Κασσελάκη για την συνάντηση στην εξοχική κατοικία του στο καταχείμωνο στις Σπέτσες των βουλευτών του Σύριζα , οι οποίοι ”κλώτσησαν” στην αρχή ,αλλά την ανάγκη φιλοτιμίαν ποιούμενοι πειθάρχησαν στο τέλος.
    Πάντως σαν Ιδιωτική Εταιρεία μοιάζει ο Σύριζα .
    Γιατί όμως δεν θα συμμετάσχει ο κ. Τσίπρας ;;;.
    Μήπως θα ανεξαρτητοποιηθεί ως βουλευτής;;;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
33,100ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα