Λευτέρης Παπαδόπουλος: «Τη Μυρσίνη Λοΐζου την έχω βαφτίσει – Είναι μ@@σμένη»

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης παραχώρησε ο Λευτέρης Παπαδόπουλος στον Δημήτρη Δανίκα, μιλώντας -μεταξύ άλλων- για τον Αλέξη Τσίπρα, τη Μυρσίνη Λοΐζου, τη Μελίνα Μερκούρη, καθώς και για παλιούς και νέους τραγουδιστές.

O ποιητής-στιχουργός σημειώνει ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν «πλησιάζει» καν τον αείμνηστο Ανδρέα Παπανδρέου, χαρακτηρίζει «ξεφτίλα» την πράξη της Μυρσίνης Λοΐζου να εισπράττει τη σύνταξη της νεκρής μητέρας της -παρά το γεγονός ότι τη βάφτισε κάποτε-, αποθεώνει τη Μελίνα Μερκούρη, την εφ’ όρου ζωής, επί Ανδρέα, υπουργό Πολιτισμού, επισημαίνοντας: «Μετά τη Μελίνα το χάος σ’ αυτό το υπουργείο. Ψέματα;»

Διαβάστε τι είπε αναφορικά με τα σκάνδαλα του ΠΑΣΟΚ, για τη Δήμητρα Λιάνη, για τα ονόματα – θρύλους με τα οποία συνεργάστηκε αλλά και για τους σύγχρονους δημιουργούς.

«Τη Μυρσίνη Λοΐζου την έχω βαφτίσει. Είναι μ@@@@@σμένη. Ηταν πάρα πολύ όμορφο και έξυπνο παιδί. Αλλά φοβάμαι πως έμπλεξε. Κυρίως έμπλεξε με τον άντρα της. Και έβγαλε μια κακία. Πάντα ήταν εναντίον του ΠΑΣΟΚ».

-Εσύ;

Είμαι ΠΑΣΟΚ. Θα πεθάνω ΠΑΣΟΚ. Ο Ανδρέας μάς έκανε υπερήφανους. Ασε που ήταν μέγας μάγκας. Μέγας πολιτικός. Ο εξυπνότερος Ελληνας. Επιπλέον γόης. Εκανε έτσι με το χέρι του και έπεφτε ολόκληρη κυβέρνηση. Δεν έβριζε ποτέ. Αλλά ήταν μ@@@άκιας. Μόλις ήρθε από την Αμερική, το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να «πάρει» την γκόμενα ενός φίλου του.-Ποιανού φίλου του;

Ασε τώρα. Ο μακαρίτης ο Αδαμάντιος Πεπελάσης ήξερε πολλά πράγματα για τα γ@@@@ια του Αντρέα. Εγώ τότε ήμουν αριστερούλης. Οπως οι περισσότεροι εκείνη την εποχή. Με το καλημέρα που είπε ο Ανδρέας και με την πρώτη συνέντευξη που έδωσε σε αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο, αισθάνθηκα πως είμαι Ελληνας και πως είμαι εντάξει σαν Ελληνας. Να χέσω τους Αμερικάνους που έκαναν κουμάντο στην Ελλάδα.

Για τη Δήμητρα Λιάνη – Παπανδρέου

-Οπως έλεγε και ο Διονύσης Σαββόπουλος, «ο εγγαστρίμυθος του ΠΑΣΟΚ». Πώς τον γνώρισες;

Ποιον, τον Ανδρέα; Μέσω Μελίνας. Αλλωστε ήμουν παιδικός φίλος του Πέτρου Μώραλη. Ο Πέτρος έκανε μαθήματα στα παιδιά του Ανδρέα.

Και η Δήμητρα;

Ηταν μια πάρα πολύ ωραία γυναίκα. Κάποια στιγμή βρέθηκαν μαζί στο ίδιο αεροπλάνο. Ωραίο μ@@νί. Του την έπεσε. Ο Ανδρέας ήταν μ@@@@κιας. Εσύ δηλαδή δεν θα πήγαινες μαζί της; Ασε με τώρα…

-Λένε πως ο Μάνος ήταν μελαγχολικός.

Ηταν πολύ μελαγχολικός. Αλλά του άρεσε το μ@@νι. Μαζί με άλλους πήγαινε σε ειδικό ξενοδοχείο στα Πετράλωνα. Ο ξενοδόχος τούς έδινε καρτελάκια με αρίθμηση, το ένα, το δύο, το τρία κ.ο.κ. Οπως κάνουν στο συσσίτιο. Ο Μάνος πήγαινε εκεί για να γ@@@σει.-Και τι σχέση έχουν όλα αυτά με τη Μυρσίνη;

Η Μυρσίνη βρισκόταν σε κατάσταση έσχατης πενίας. Είναι ξεφτίλα αυτό που έκανε. Ετσι, λόγω ανάγκης, άρχισε να εισπράττει τη σύνταξη της μητέρας της. Η πράξη είναι απαράδεκτη. Ομως θα βρέθηκε σε κατάσταση έσχατης φτώχειας. Γι’ αυτό το έκανε. Αλλιώς δεν έχει καμία δικαιολογία.

-Και κάτι ακόμα. Σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών;

Είμαι θετικός. Απαλλάχτηκε η χώρα από έναν βραχνά και έδωσε ένα τέλος στις κόντρες με τους Βόρειους γείτονές μας.

pronews.gr

spot_img

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μεγας θαυμαστης του Ανδρεα , αλλα με την τελευταια φραση του για την Συμφωνια των Πρεσπων ”τον εφτυσε” καταμουτρα . ”Το γηρας ου μονον”.
    Να τα εκατοστισει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
29,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα