Κ.Μπακογιάννης: Δίνει πάνω από 200 χιλ. ευρώ για συναυλία… για τον εαυτό του – Διάρκειας 17 λεπτών

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Σκορπά προκλητικά τα χρήματα των Ελλήνων για συναυλία του Σάκη Ρουβά στο πάρκινγκ του Λυκαβηττού

Την ώρα που η Ελλάδα βρίσκεται εν μέσω νέου πανδημικού κύματος και οι εκδηλώσεις σε ανοιχτούς χώρους αναμένεται να ανακοινωθεί ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης προκαλεί εκ νέου με τον τρόπο με τον οποίο σκορπά τα χρήματα των φορολογούμενων. 

Σε έκτακτη συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της Τεχνόπολης αποφάσισε τελικά να πραγματοποιήσει την εκδήλωση την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, με μια κάποια τροποποίηση. Δηλαδή θα γίνει έξω από το θέατρο Λυκαβηττού, στο πάρκινγκ!

Χωρίς την συμμετοχή κοινού, θα στηθεί υπαίθρια σκηνή με βελούδινες κουρτίνες, πολυελαίους και φωταψίες. Παρόντες θα είναι ο δήμαρχος και ο Σάκης Ρουβάς που θα τραγουδήσει για μόλις… 17 λεπτά!

Μόνο που όλη αυτή η φιέστα θα κοστίσει 215 χιλιάδες ευρώ! Και μάλιστα το όλο σκηνικό έγινε με απευθείας ανάθεση, χωρίς πρόσκληση ενδιαφέροντος και χωρίς να δοθούν περαιτέρω πληροφορίες, όπως για παράδειγμα η αμοιβή του καλλιτέχνη. Την παραγωγή έχει αναλάβει η εταιρεία Carousel, που θα βιντεοσκοπεί την εκδήλωση και θα στέλνει το υλικό στην ΕΡΤ για να το μεταδίδει.

Η έλευση του νέου έτους στην Αθήνα θα έχει και πυροτεχνήματα, που πολύ αμφιβάλλουμε εάν φτάνουν το τεράστιο αυτό ποσό για τις μέρες που διανύουμε και χωρίς την παρουσία κοινού!

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/1043780_kmpakogiannis-dinei-pano-apo-200-hil-eyro-gia-synaylia-gia-ton

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,600ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα