Κ.Μητσοτάκης: Όταν έλεγε ότι δεν θα χρησιμοποιεί το πρωθυπουργικό αεροσκάφος

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

«Μόνο αν είναι απαραίτητο»

Έντονη κριτική έχει δεχθεί τις τελευταίες ώρες ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από τον ΣΥΡΙΖΑ, επειδή φέρεται να χρησιμοποιεί παραπάνω από τα… δέοντα το πρωθυπουργικό αεροσκάφος. 

Ο ίδιος ωστόσο κατά την προεκλογική περίοδο του 2019 ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανιζόταν στις συνεντεύξεις του ως ένας πολιτικός που σέβεται το δημόσιο χρήμα, δεν του λέει κάτι το «γκλάμουρ» της εξουσίας καθώς έζησε την εξουσία από κοντά και την έχει απομυθοποιήσει. «Δεν μου λένε πολλά πράγματα ούτε τα κυβερνητικά αεροπλάνα, ούτε η χλιδή» ήταν η αναφορά του.

Χαρακτηριστικός ο διάλογος που είχε με δημοσιογράφους του ΣΚΑΪ σε συνέντευξή του την 1η Ιουλίου 2019.

  • Χ. ΚΟΥΤΡΑΣ: Θα το χρησιμοποιείτε;
  • Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Όταν είναι απαραίτητο βέβαια.
  • Χ. ΚΟΥΤΡΑΣ: Όταν δεν είναι θα παίρνετε της γραμμής;
  • Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Επειδή έχω μεγάλο σεβασμό στο δημόσιο χρήμα, όταν δεν είναι απαραίτητο δεν υπάρχει λόγος να μετακινείται ο Πρωθυπουργός με το κυβερνητικό αεροσκάφος. Όταν είναι απαραίτητο, βεβαίως. Γιατί όπως καταλαβαίνετε χρειάζεται ο Πρωθυπουργός να μπορεί να μετακινείται με ταχύτητα. Αλλά δεν μου λέει εμένα κάτι το «γκλάμουρ» της εξουσίας.

Να σημειωθεί ότι λίγους μήνες νωρίτερα, τον Μάϊο του 2019, η ΝΔ με ανακοίνωσή της είχε κατηγορήσει τον Αλέξη Τσίπρα ότι είχε μετατρέψει το πρωθυπουργικό αεροπλάνο σε προσωπικό του ταξί.

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/provocateur/k-mitsotakis-otan-elege-oti-den-tha-xrisimopoiei-to-prothypourgiko-aeroskafos-vinteo/

spot_img

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ελάτε μη παραπονείστε, το ίδιο έκαναν -και καλώς- και οι κ.κ. Τσίπρας, Κοτζιάς και Καμμένος -όσο κατείχαν τα αξιώματά τους- και τώρα θα το χρησιμοποιεί περσότερο από τον κ. Μητσοτάκη ο κ. Τσίπρας ,άμποτε γίνει ξανά πρωθυπουργός.
    Πολύ δραχμοφονιάδες δεν έγιναν οι κινούμενοι για καφέ -και για πλάκα – με τα πολυτελή αυτοκίνητα τους οι περισσότεροι ”πάφτωχοι” Έλληνες ;;;.
    Άραγε πως μετακινούνται τόσο γρήγορα οι άλλοι αρχηγοί των κομμάτων στις προεκλογικές περιοδείες τους και ποιος πληρώνει τα ταχύτατα μέσα συγκοινωνίας που χρησιμοποιούν ;;;.
    Φυσικά από τις νόμιμες επιδοτήσεις των κομμάτων ,αλλά τις επιδοτήσεις αυτές τις πληρώνουμε όλοι οι φορολογούμενοι Έλληνες. Αυτό γιατί το αντέχουμε;;;. ( Ας βάλουν λεφτά από την τσέπη τους για το ”χόμπυ” τους -όπως παλιά οι τοπικοί άρχοντες).
    ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
30,500ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα