Κυριάκος – Αντώνης, ένα ομόφυλο (πολιτικά) ζευγάρι

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

«Γιατί όσο ο Κυριάκος έχει στραμμένο το βλέμμα προς το κέντρο, ο Αντώνης τού προσφέρει την καλύτερη ασπίδα προς τα δεξιά και έτσι έχει το κεφάλι του ήσυχο».

Ιδιαίτερα «ψαγμένη» πηγή από το Μέγαρο Μαξίμου, διαβάζοντας αρκετά σχόλια για τη δήθεν ρήξη του Α. Σαμαρά και του Μ. Βορίδη με τον Κ. Μητσοτάκη για τα ομόφυλα ζευγάρια, είχε όρεξη για πλάκα. «Ως πότε θα γράφετε… ανοησίες (σ.σ. άλλη λέξη χρησιμοποίησε) για… ρήξεις και διαζύγια;» μας ρώτησε.

Και εξήγησε τη σκέψη του. «Αν υπάρχει ένα από τα πιο… δεμένα ομόφυλα ζευγάρια στην κυβέρνηση, αυτό είναι ο Κυριάκος και ο Αντώνης» υπογράμμισε και συνέχισε: «Γιατί όσο ο Κυριάκος έχει στραμμένο το βλέμμα προς το κέντρο, ο Αντώνης τού προσφέρει την καλύτερη ασπίδα προς τα δεξιά και έτσι έχει το κεφάλι του ήσυχο. Με ψιλοδιαφοροποιήσεις που δεν δημιουργούν ιδιαίτερο πρόβλημα».

Μας υπενθύμισε επίσης ότι αυτή η σχέση έχει και παρελθόν, τονίζοντας ότι χωρίς τη στήριξη Σαμαρά ο Μητσοτάκης δεν θα είχε εκλεγεί αρχηγός της ΝΔ το μακρινό 2016.

«Μην ψάχνετε λοιπόν ρήξεις και… αίματα», κατέληξε.

«Κανένα «καλαματιανό» θα χορεύει από καιρό σε καιρό ο πρώην, αλλά στα δύσκολα θα βάζει πλάτη στον νυν. Σαν… ομόφυλο πολιτικά ζευγάρι που είναι», συνέχισε.

Υ.Γ.: Για τον Βορίδη η πηγή δεν αφιέρωσε χρόνο. Άλλωστε, δεν υπήρχε και σοβαρός λόγος.

Κ.Π.

https://www.ieidiseis.gr/parapolitika/231858/kyriakos-antonis-ena-omofylo-politika-zevgari

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
33,100ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα