Κλάμα στο Μαξίμου: Τους «άδειασε» μέχρι και ο Βέμπερ για το Ευρωκοινοβούλιο

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Ο Μάνφρεντ Βέμπερ είπε στο ΑΠΕ ότι «ένα δημοκρατικό θεσμικό όργανο, όπως το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, είναι μεγαλύτερο από τα μεμονωμένα μέλη του».

Αν πιστέψουμε τον Γ. Κύρτσο, στη σχέση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Μάνφρεντ Βέμπερ το «πάνω χέρι» έχει ο Έλληνας πρωθυπουργός και όχι ο Γερμανός που έλεγε ότι επί ΣΥΡΙΖΑ η Ελλάδα είχε «κομμουνιστικό καθεστώς» και έκανε καμπάνια εναντίον της.

Πράγματι ο Βέμπερ συμπεριφέρεται συχνά σαν υπάλληλος του Μητσοτάκη. Τους λόγους τους γνωρίζουν μόνο οι ίδιοι. Αλλά και οι απ’ έξω κάτι υποψιάζονται.

Ωστόσο ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στο ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου που καταδικάζει την ελληνική κυβέρνηση για παραβιάσεις του κράτους Δικαίου, τώρα δημοσίως παίρνει αποστάσεις από το μέγαρο Μάξιμου.

Όχι μόνο δεν έλαβε μέρος στην ψηφοφορία, αλλά στις δηλώσεις που έκανε στην Αθήνα -όπου τον φώναξε ο δικός μας μετά το στραπατσάρισμά του -τον «έδωσε» μαζί με όσους κυβερνητικούς στράφηκαν κατά του Κοινοβουλίου.

Ο Βέμπερ είπε στο ΑΠΕ ότι «ένα δημοκρατικό θεσμικό όργανο, όπως το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, είναι μεγαλύτερο από τα μεμονωμένα μέλη του» και το χαρακτήρισε «παλλόμενη καρδιά της ευρωπαϊκής δημοκρατίας».

Και κλάμα Βόζεμπεργκ, Ασημακοπούλου, Σκέρτσος, Βορίδης και τ’ άλλα τα παιδιά που το έδειξαν φωλιά… ανθελλήνων και χαρακτήρισαν το πόρισμα «εμπαθές», «ακραίο» και «κακόγουστη παράσταση» κατά της Ελλάδας και άλλες μπαρούφες…

Σοφή αντίδραση. Κάνει να χατίρια του Μητσοτάκη – stage για τον υιό και ρόλο στο ΕΛΚ για τον άνθρωπό του Θ. Μπακόλα – αλλά προσέχει να μην τον πάρουν και με τις λεμονόκουπες στην Ευρώπη…

Γ.Λ.

https://www.ieidiseis.gr/parapolitika/234387/klama-sto-maksimou-tous-adeiase-mexri-kai-o-vemper-gia-to-evrokoinovoylio

spot_img

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Διαβάστε ακόμα

Stay Connected

2,900ΥποστηρικτέςΚάντε Like
2,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
33,100ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

Τελευταία Άρθρα